Ermin Zec za Sarajevo-x.com
0
"Potajno se nadam Ćirinom pozivu"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat ste vi majmuni potajni..vas dvojica sto bacate komentare
Momak igra lopte i želim mu sve najbolje a vi KRITIČMARI i samoprozvani FILOLOZI i dalje nastavite svoje MENTALNO ONANISANJE po ovom sjajnom portalu.
Ma jos je mlad za ovakve tekmu,ipak su ovo 2 utakmice koje ce obiljeziti ovu generaciju,mada je strasno kvalitetan i perspektivan igrac.
svaka cast momku iako je zasluzi poziv prije nego neki od igraca ka sto je hrgovic ipak se nada da ce neko da ga pogleda i da ga pozove
Tako brate,spomenite i odakle je...nek se i za nas malo cuje,ha ja.Kad nas nema nikad na nekakvim vijestima,emisijama...bar na ovaj nacin :))
upravo je carragher dobio samo zuti karton
Kakve veze ima Sarajevo sa potajnim zeljama ??!!!
Koji vam je, to je bila obična duhovita opaska....
a ja seljaka Boze dragi, kako mozes biti ljubomoran na jednog bosanca, to sto nije iz Sarajeva ne daje ti za pravo da podcjenjujes necije kvalitete...
to ti je football-ski žargon, ekspresija...naravno da je njegova nada sada i javna, ali dobro je...i on je buducnost bh nogometa ;)
koja si ti gluperda potajno!!!!!!!!!!