Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace mi je ovako kad stave link pa ga ljudi zabrane za 10 minuta i ne mozes vidjet nista pa moras googlat, ebo vas twiter.
JOS KAD BI MOGLI VIDJETI
I ja pročito jesam, al vidjet ne mogu
Buffon brani cijelu ovu sezonu? Ja mislio oprostio se! Legenda. Ja ubijeđen nekako da on ima 42 godine, kad ono vidim 45. Ali da, sad se sjetih da ima šemu sa Parmom. Njemu u čast kupio sam Lotto polo majicu prošlog ljeta, jer to je klasika iz 90-ih i zlatnog doba Parme.
Najveci ikad - Giggi Buffon !!’
Jest mu je i opuco 😂😂😂
Super Giggi, vjerovatno najbolji golman ikada. 👊👊👊
Ljepse od gola!
Gdje pogledati, nema linka
Svi napadaci kada promase gol, hvataju se za glavu. Čemu histerija?
Da ovaj novinar malo redovnije prati utakmice Intera (ja mislim da nije pregledo ni jednu cijelu), primjetio bi da se Dzeko poslije svake neuspjele akcije fata za glavu.
Nije Buffon vise toliko dobar koliko je Dzeko los
kmeeee kmeeeee