Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mire ko u najboljim danima
komentator za sahrane
dobro se sjetio
Dobijemo Finsku , odma ukivanje u zvijezde! Bilo bi smješno, da nije istinito!
Ovo su lopte koje su ga prodale
Dobro je, mada možemo mi još bolje. Izgleda da uvijek idemo na minimalno potrebno i to nas često zezne. Džeko i Pjanić još u starom sjaju.
konacno pjanic poceo da trci i trudi se poslije 48 utakmica
bilo je zalaganja, dobre taktike, srece i kao sto rece Dzeko samo rezultat se na kraju pise. Najbolja kombinacija za nas i kad neko kaze da nemamo kvaliteta. Ima kvaliteta, ali uz disciplinu, motivaciju i dobru taktiku. Valjalo je odigrati Dzeki 4 utakmice i biti na ovakvom ovom nivou u 36 godini. Dva gola i asistencija, to mogu samo najbolji.
teledirigovana lopta wtf
zna li neko gdje se može kupiti originalni dres repke po mogućnosti online
ima na pijaci originala bruka
jos kad bi video vidio dobro bi bilo!!
Još kad poslije poraza nebi krenula salva uvreda na račun repke jer se ne može uvjek pobjediti
Bravisimo...
Koliko god je magicna asistencija, toliko je magicno Dzekino citanje odbrane i pravovremena reakcija! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Odmah počnu pohvale za Pjanića, ko da je Messi. U suštini, igrali dobar dio utakmice bez odbrane, imali puno sreće kood prilika za Finsku i da nam sudija svira onaj penal, zadnjih dvadeset minuta disali na škrge, ali pobjeda se pika.
odbrana je truba
Početna postava sa samo dvojicom u odbrani.
Sinoć su on i Džeko bili za 10, da se ne lažemo, kad dobro, igra treba ga pohvaliti, kad ne igra treba ga sprdati i to je to