Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naivni bosnjo navija za njih a oni igraju u ustaskiim dresovima
A kad vi razvijete zastavu isila i tamo istočnih zemalja na svadbi ili nekom događaju to je onda okej ;)
Pitaj dede jel njemu smetalo prva bijela
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Lijepo za vidjeti :) Nadam se da ce tako i iz Zagreba navijati za nas za promjenu, a ne zabijati nam noz u ledja u Evropskom Parlamentu.
Proklete bahljetine, pa nema nama vecih dusmana od nas samih. Pa kod kamenjarskih Srba ne smijes se pojaviti sa dresom Bosne i Hercegovine.
Glupi Bosanac sta drugo rec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati bi bili ok da nisu toliko radikalni. Imao sam nezgodnih situacija u Zadru.
JA ZNAM DA JE 92 HODINE BILO VEZANJE ZASTAVA SAHOVNICA I LJILJANA OTKUD SAD OVI KOMENTARI JA NEZNAM STA BI SA ONE ONOLIKE LJUNAVI
Nek navija ko za koga hoce, to je Sport! Ja sam navijo za njih i idem kod njih sad na more pa posle u moju predivnu ❤️🇧🇦!!
i oni bi ovako za nas navijali hahhahahh e bosnjo bosnjo
To samo mogu Bosanci phhhh
Nema šanse navijati za njih. Ni duša niti srce nedaju.
Ne vidim nijedan razlog zasto bih navijao za Hrvatsku, ovi koji navijaju a nisu Hrvati su idioti
Pa vi ste skupa vezali zastave 92 godine sta je sad
Ti si najveci idijot!!! Prvo mrzis sebe pa onda sve ostale. Pozz iz Cazina
Gdje su sad oni uhljupi što govore o "islamiziranom" sarajevu, netolerantnom i sl. U sred grada se navija za drugu reprezentaciju i sve javno, transparentno, niko nikog ne dira. Mamu li vam poganu seljačku svima redom. Sve to što pripisujete Sarajevu zapravo je slika vas samih, a Sarajevo vam je oduvijek trn u oku baš iz tog razloga, jer kakvo god daje, ljudskije je od svih kamenjarsko-šumskih vkjbna na jugozapadu i sjeveroistoku BiH.
smijem li potpisati !? elem, psi laju, karavani prolaze.
fbUser1623789153 Ne lutko, nego zato što nismo fašisti. Niko nikome ne brani da negdje dođe ili da od nekud ode. Otišlo je i više od 50% predratnih Sarajlija muslimana, pa šta sad. Otišli trbuhom za kruhom. U Sarajevu imaš Bošnjačke djece koja idu u katolički školski centar, imaš djece iz Lukavice i s Pala koji dolaze u sarajevske gimanzije i stručne škole. Zamisli to, a? Ne možeš. Fašizam i UZP su te ograničili.
Ustaše! Evo "Ožujsko" počinje prvim bijelim poljem.... a ovaj drugi glumi u starom dresu, da zavara promatrače.
Sarajevo je bošnjački grad....da je tu bio koji pametan Bošnjak pa ih pokosio mitraljezom nebi ovako mahali šahovnicama
Baš zato je Sarajevo drugačije, od kamenjara, šumara i balijandera koji misle da po rođenju imaju nekakvu prednost, ne znam ni ja nad čime, a sve gola sirotinja u duši, odgoju, moralu i etici.
Tako je a vi ste skupa mahali 92 godine sa nkima haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gooUser1608743566 Cuj naivni bosnjo, u drgom sv.ratu nije bilo vecih Uja od bošnjaka raspitaj se malo gooli Useru....
Rvatici maleni
Ebli vam oni sve. Sve se nadam da su ovo hrvati u Sar. Bošnjo je dno dna. Pišam vas qurcem koji ste god navijali za njih. Ne tako davno su uje pucali po vama i ubijali vaše sugrađane. I ponovit cu bošnje koji navijaju za hrvate i srbe ebli vam oni mater
štokholmski sindrom
nikad Sarajevo nije imalo problem sa Hrvatskom nego sa fasistima na vlasti koji rade na okupaciji BIH kao i njihovi djedovi i ocevi isto tako je sa Srbijim,nijedan Bosanac nije u ratu poginuo zauzimajuci neki grad u Hrvatskoj i Sbiji nego braneci kucni prag ili vracajuci kucni prag u BIH