Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim Roma zauzela prvu poziciju.
kao sto sam i mislio samo allegri je mogao ucinit da juve ne pobijedi, ja da sam izabrao igrace 3 -0 bi hladno bilo, cuj sandro, dybala costa na klupi cccc
zanimljiva trla za scudetto...
Ne kriviti ligu nego stil igre pojedinih trenera, meni lazio i napoli igraju lijepo, a s druge strane Juventus ponekad ima dosadnu igru
hahahaha miševa, nakon 7 godina izlaze i komentarisu :))))) juve hladno novu titulu uzima, FORZA JUVE ;)
dva su razloga za to: - namjestanje tj mafijaski dil ili - liga katastrofa!na nivou albanske:)))
Sudija i ovaj put dokazao čije interese zastupa kada nije svirao penal za Inter, da je obrnuto bilo Juventusu bi svirao 100%. I pored ovoga Inter bi trebao biti zadovoljan sa bodom jer je Juventus bio mnogo bolji. Ako se ovako nastavi štimati i svirati Juventusu mogao bi klub iz Torina ponovo posjetiti Seriu B. Forza Inter!
jest jest uvijek sudija, inter titulu mozes osvojit samo za zelenim stolom ;)
Mandzukic dokazao da je klasa naspram prevare zvana Higuain,kurtonska igra intera od prve minute. Allegri kurton od trenera ! FORZA JUVE !!!!!
jel bio penal za inter ? gdje var nesta
Nije imao namjeru zaustaviti loptu rukom,lopta ga je pogodila. To se ne svira ni u PLBIH !
Talijanska igra tipicna na obje strane 😁😂
odlican rezultat za romu
Juventus bolji ali je lnter pokraden za čist penal
@gladijajator Cist penal. Nema beze sto je ovaj padao, lopta je isla prema golu i kraj price.