Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sta su zene postigle boreci se kroz skolovanje, napredovanje, borbu za prava razna Only Fans i ove sisulje im se posraše na to ... aferim .... nije kurvaluk dzaba najstariji zanat,
Kakva ravnopravnost druze. Ja ću u ravnopravnost vjerovati kad vidim isti broj žena na svim fizičkim poslovima koje rade muškarci. Realno, žene ravnopravnost zanima samo kada su u pitanju pozicije direktora, političara i sl.
opet je ja nebih da ima toliko u milijardama. Za mene je vrijednija zena sa Fakultetom koja ce zdravo odgajati djecu,ne mora ni marke imati.
Fudbal, kurave, turbofolk, navijač
Nekad se pjevalo siri kolo, danas širi noge.
I onda mi neko dodje i kaze da je glupa 🤣🤣🤣
I Balkan ima svoj OnlyFans, ZaFanove.com 😃 možda koja skupi tamo i kupi Sarajevo ili Borac🙂
Otisla je Danijela nije rekla zbogom.. Nek kupi Ćelik iz zjenice
Kud plovi ovaj brod, pitam se. Mislim da ide ravno pm.
Svaka cast.
dodje mi da i ja only fanujem i stavljam Božine slike 😭😭😭
Dakle sad optužit čovjeka jer ne da fuksi nesposobnoj koja na pi*di smrdljivoj preko pacenika zaradi pare,oh tkoja šteta,jako su te ugrozili i ponizili,na šta su muškarci spali da placaju nju i njoj slicne za jedan video i par slika,nevjerovatno koliko retarda.
btw ako sumnjate da zivimo u bolesnom vremenu onda samo se sjetite da postoje žene koje otvoreno kažu ćao ja sam ku*ava zadnja subscribe on my onlyfans i to prolazi kod ljudi kao dobar dan...
To što neko zaradi pare na kurvaluku nije za svaku čast nikako ma koliko god zaradilo,sve to lijepo izgleda milioni auta luksuz a iza paravana je svi gledaju ko zadnju futu a i ona sama sebe samo treba hrabrosti priznat sebi,hebo te para ako se ponižavaš za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obicna zenska osoba fakultetski obrazovana znaci treba radit bas dugo sa dobrom platom da zaradi milion,a ova se skine za 2 sedmice uzme 8 miliona i kazu sto su djevojke k....
Za te pare možeš kupiti Želju, Slobodu, Čelik i Borac