Ima velike planove
67

Playboy zvijezda kupuje čileanski klub, već je skupila 7,7 miliona eura od OnlyFansa

N. K.
Daniella Chavez (Foto: Instagram)
Daniella Chavez (Foto: Instagram)
Playboy zvijezda Daniella Chavez (35) tvrdi da je skupila 7,7 miliona eura pokušavajući kupiti čileanski nogometni klub O'Higgins.

Daniella je otvorila profil na OnlyFansu prije samo dvije sedmice i jasno je dala do znanja da to čini kako bi finansirala kupnju tima koji se nalazi u njenom rodnom gradu Rancagua.

Sada, samo dvije sedmice kasnije, rekla je da je već prikupila gotovo 8 miliona eura.

I dok će joj trebati još najmanje 12 miliona eura da bi imala priliku preuzeti O'Higgins, koji je trenutno u vlasništvu biznismena Ricarda Abumohora, brza stopa kojom ona osigurava novac je prilično nevjerovatna.

"Prikupila sam 8 miliona dolara (7,7 miliona eura)... Danas vidim u vijestima da mi čelnici O'Higginsa ne žele prodati klub", napisala je prošle sedmice na Twitteru.

Zatim je nastavila ciljati na Abumohora.

"Ricardo Abumohor je stavio klub na prodaju i sada kada ga želim kupiti, oni mi kažu ne! Mislila sam da je ovaj čovjek ozbiljniji i sigurna sam da mogu puno više napraviti za klub od njega... Ja sam iz ove regije, ja sam navijačica, a on nije! Navodno Abumohor želi prodati klub osim ako ga neka žena ne želi kupiti", dodala je.

Vlasnici O'Higginsa bili su prisiljeni dati izjavu nakon što ih je Daniella optužila za seksizam.