Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vakat. Hvala za sve lijepe trenutke, ma lošima ti opraštamo.
Zadnji gol i asistencija za repku 14.06.2022. Za sve prije toga u karijeri,kapu skidam
115 utakmica i 17 golova, to je ucinak jedva 6.8% i to za 16 godina u representaciji BiH. Istovremeno, u Juventusu za 4 godine daje 15 golova, a u Romi za 5 godina rekordnih 27, i to protiv klubova koji su daleko konkurentniji od svih dosadasnjih rep. BiH suparnika. Sve u svemu, kuratz od igraca i sretno mu. A na vise pameti, vecih muda i manje suplje.
...46938. Sta ba lupas jarane, ne ide to tako. Sta bi ti onda rekao za Modrica, 351 utakmica za 14 godina u Realu i 28 golova, 128 za Totenhem i 17 golova za cetiri godine. Evo Modric ima ukupno 40 golova i 70 asistencija. Pjanic npr. ima 80 asistencija i 50 golova.
Bezbeli da je za dobrobit. Odavno si trebo ti uradit. Već smo te upamtili po toliko katastrofalnih utakmica. Vazda si pre veliku utakmicu dupliro žuti karton samo da ne igraš onda kad si trebo. Ne trebaš ni sad prosipat šuplje.
Hvala Pjanke i živo ti nama. Sretno!
Vise si se trudio u klubovima nego u repki
Da si bogdo prije 10 god tako razmisljao..
Koliko god da je propao, nismo imali boljih koji su pristajali da igraju za BiH.
Osjetio da kod Sergeja i Zlatana neće moći raditi šta hoće zato i bježi. Tako i treba povedi za ruku i džeksona i onda ću biti siguran da u repki se stvara red
TACNO!
Vrijeme je za nove klince koji ce vise podici ljestvicu, jer ovi su nakon plasmana na SP prakticno stali i poceli se raspadati, umjesto da su to iskoristili za dalji napredak
Tesko da cemo takvog izvodjaca slobodnih udaraca i kornera mocu naci, ali malo je reci da je bio osporavan i svaki gubitak utakmice se fakturisao na njegov racun. Ocito je konacno doslo do smjene generacija
"Pjanić o oproštaju: Ovo je za dobrobit reprezentacije," Svaka cast, svaka ti je na mjestu "neću da me pamte po lošem" Sa tim si malo zakasnio
Kako vas nije stid pljuvat po pjanicu,covjek odigro 115 utakmica za reprezentaciju,danas se malo ko moze pohvalit s tolikim brojem nastupa,drugo poredite ga sa jednim modricem taj isti modric ima adekvatne suigrace i u realu i reprezentaciji,Pjanic od odlaska misketa ,medunjanina rahimica nije imo s kim igrat u veznom redu tako da je na njega sav teret pao kao i na dzeku a obojica u godinama i ne mogu vise dat repki onoliko koliko su mogli kao prije 10 god..
Mene treba da bude stid a njega ne treba sto u dresu i trenerci ide u sisa-bar? de ba odvadi sa moralnim lekcijama.....
Ucinio je uslugu reprezentaciji BiH. Sad reprezentacija moze odahnuti, jedna od glavnih mana je pustila reprezentaciju i postedila je svog precjenjenog prisustva. Arapima uzima pare na osnovu igara u Juventusu i Romi jer u Barsi nije ni igrao.
Ima ljudi vuce ih igra,pjanke sa 30 prestao trenirat....
Najbolji potez pjanica u karijeri...hvala dovidjenja
vakat je
Kamo srece da si ovo uradio prije pet godina