Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Slobodu ali ne vidim smisao u kupu,sta ce nam to? I da ga na kraju osvojis gdje ces igrati,opet u Zenici? Zalosno je da mi stadiona nemamo,zalosno
Što se tiče Želje i naravno Adžema posljednje utakmice protiv Zrinjskog, Radnika, Širokog i Slobode su ogolile do kraja Željine mogučnosti. Mijenjati Adžema u ovom trenutku je opasno isto kao što je opasno ostaviti ga. Vidjećemo ali sve manje žara, zadovoljstva i one pozitivne groznice je kod nas navijača.
Jarane,obezbjedili ste EL i uzivajte,lakse je proci par pretkola u EL nego u LP. Meni se cini da niko ne zeli biti prvak,znas da ti je tapija u prvom krugu.
HAJDE ŽELJO SAMO JAKO I HRABRO...IMAJTE NA.UMU DA JE U FINALU KUPA KRUPA! STISNITE ZUBE SVI SKUPA I IDEMO U FINALE KUPA :)))