Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog Sase, i treba se to prenositi jer je on nas i jer je u dresu BiH igrao srcem. A zna se zasto ne zeli da igra za repku, zato sto je covjek s principima
Bosanac Sasa Papac......a dje je i Hercegovac?
Svaka mu čast! On je ponos Bosne i Hercegovine! Svi su se ostali prodali za malo para i Ćirino \"molim te sine\" dok je on jedini ostao dosljedan i okrenuo leđa ovakvom savezu.. Još je pokazao da je čovjek kada je na sva ustao srao o Dominkoviću i dokazao koliko su mu važni hrvati.. Vi ostali uživajte što ste svojom podrškom ovoj reprezentaciji produžili ostanak u foteljama ovoj bagri.. Nadam se da će i na sljedećoj tekmi biti 15 000 ljudi da ih još više podržite.. PAPCA ZA PREDSJEDNIKA!!
E bas sam se obradovo :PPPPPP
Neka mu je sretno, ALI šta nas obične navijače briga za njega. Glupo je prenositi vijesti o igračima koji ne žele više igrati za repku. Ništa mi gluplje nego kada na tv-u čujem \"naš\" Hasan Salihamidžić. Takvu izreku može reći samo njegov babo koji ga je rodio, a i mi dok je igrao za repku. Poslije toga nema svrhe ga svojatati.
jebe dobra macka sigurno. a tebe jebe sto nisi on. a nas jebe sto ga nemamo u repki. Sretno Sale
ko ga **be...