Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mirvic uzima dobre pare a i voli Sarajevo,mogao je on osnovat klub i ne bi se morao peglat sa Hordama,ali covjek iskreno voli ovaj klub i zeli napraviti uspjeh ,izgleda skroman,sa svima prica od igraca do hordi...nisam nikad nista lose cuo za njega
to samo ti mislis...ko ce i dokle ulagati svoje pare a da nema koristi od toga... ma daj
Pucaju čireviiiiiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da je ovo nova era naseg Sarajeva i da ce postati medju jacim klubovima na balkanu, samo ne treba pumpati ovoliko situaciju jer znamo kako se ovi nasi igracici ufuraju ko da igraju englesku premier ligu.
Bravo Mirvicu
Juzna Amerika i Afrika su lokacije odakle trebaju svi nasi klubovi da traze igrace. Velika ponuda, jeftini a kvalitetni mogu dovesti do uspjeha nasih klubova u evropskim takmicenjima i do kvalitetnije lige.
Nista nisu uložili u stadion Koševo je rupa
Kako je krenulo, FK Sarajevo ce biti klub stranaca, ali to nije bitno, rezultat jeste.
Kako god zvuci dobro i atraktivno da dolaze igraci - stranci u nasu ligu realno koju treba izbjegavati i opet covjek se potrudi docede, hoce nesto a hordama smeta tobejarabi i visa sila pa Ajla qrvo, Mirvicu odlazi. Da mi je vidjeti svakog od tih koji laju pojedinacno na ovim funkcijama. Skupi za kartu dodje i blati, umjesto da likuju i uzivaju… pozz
Prvo sam mislio da je neka greška,ali dubljom analizom dolazi se do podataka da je Penaranda za 8 sezona igranja fudbala,na poziciji napadača, postigao slovom i brojem 11(jedanaest) golova. Dakle,malo više od jednog po sezoni.
Opet 30 bodova prednosti Zrinjskom u narednoj sezoni. Sarajevo samo fura PR i neku predodzbu grandioznosti. Za pocetak bi valjalo da pokose ono cvijece i gljive sa terena!
Da ti vrijediš kao igrač , našao bi ti bolji angažman.
FK Pranje para
Ovi su za BH ligu vanzemaljci samo Mesi i Ronaldo da dođu kada sudija uzme pare sve je uzalud
Venecuelanski reprezentativac na mapi ga nema u reprezentaciji. De malo prvo da smirimo strasti i istražimo. Istražio sam da je nastradao 2015 godine u razbojnistvu nad njim i kolegom kakva reprezentacija.
Ma završava se bijelo lagano
koliko dizete nebitnog igraca koji nije igrao od 2021 godine??? jeste realni zar mislite da ce on nesta napraviti na bih oranicama?