Nogomet
0

Oprezni Bale: Real još nije u finalu

Totalsport
Gareth Bale (Foto: EPA)
Gareth Bale (Foto: EPA)
Gareth Bale pozvao je na oprez uoči uzvratne polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka između njegovog Real Madrida i Bayerna na Allianz Areni.

Nedavno je Velšanin imao problema s gripom i zaigrao je tek potkraj prve polufinalne utakmice protiv Bayerna, dok je ligašku utakmicu protiv Osasune u potpunosti propustio. No, za uzvrat protiv Bayerna u Münchenu posve je spreman.

"Osjećam se dobro. Nekoliko sam dana trenirao, a nadam se da ću sutra zaigrati i tome se veselim. Zasad je to bila dobra sezona, ali i dalje ima puno posla. Nismo previše razgovarali o utakmici, ali znamo da je ogromna utakmica s velikim ulozima. Spremni smo dati 100%", rekao je Bale na pres-konferenciji uoči utakmice.

Real iz prve utakmice ima prednost 1-0, ali Bale kaže:

"Ne osjećam da smo se već kvalifikovali u finale. Čeka nas teška utakmica protiv Bayerna, ali radujemo joj se. Volimo napadati, ali znamo se i braniti. Imamo samopouzdanja. U ovakvom se klubu osjeća očekivanje, ali u timu vlada sjajna atmosfera. Osvojili smo Kup kralja i sada želimo učiniti isto u Ligi prvaka. Želimo igrati protiv najboljih ekipa i osvajati naslove".