Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podera ih Bayern veceras,hahahahah :D Madridddd
Real prolazi. Poderite im guzove :D
tika-taka-tika-taka-tika-taka-tika-taka.....................................................................................TIK-TAK 0-2
Real nikada u Njemackoj nije pobjedio kako ja znam, trebali bi biti usrani do grla, a ne optimisticni...
I ne moraju pobijediti sutra... dosta im 0:0, 1:1 . ;)
Da, Schalke su pobjedili.. to sam izostavio.. statisticki nemaju sanse za pobjedu ali vidjet cemo.. a ja ne govorim sta im je dovoljno za prolaz, ne biraju oni rezultat, nece Bayern proci bez golova care ;)
biti se sutra svega, a smuceku zelim dobtni tiket...casti ako dobijes
Jedva cekam utakmicu i svim srcem se nadam da ce Bayern da ih podere.Nije mi mrzak ni Real,ali Bayern mi je institucija.
Svako ko imalo prati ovaj sport bi trebao da sa nestrpljenjem iscekuje ovaj mec...jedan od najvecih sudara u fudbalu u zadnjih dosta godina!
oprezan čovjek, zna da ce bayern da ih podere ko muharem mladu za vjencanim stolom
Kao i u prvoj tekmi sto ste isto govorili!
sačekaj da se odigra u minhenu pa se javi, glupo je da sad raspravljamo.. ja uplaćujem 100 KM na prolaz za Bayern i dobit cu siguran sam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako mandzukic ne bude igrao, onda i treba da budete oprezni,ali ako on bude u igri mozete poceti slaviti ulazak u finale.
Ti ces sada reci kao dobar poznavalac nogometa da je Mandjukic los igrac.Los si covjek prijatelju totalno.Zavist je teska bolest,i nemoze se izlijeciti.Mandjukic je institucija pogledaj na internetu sve njegove golove za Bayern.Pa onda dodji pa nesto pricaj.
mandzo je strasan igrac pogotovo u skoku. samo je stvar sto guardiola radije igra ono kruzenje oko gola 90 minuta nego da zapuca iz daljine ili ubaci sa strane loptu.
finale prije finala..ocekujem dosta bolju utakmicu od prosle