Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hbga rodjo, treba igrat za klub poput Reala, svaki dodir lopte je ogroman, ne treba pljuvat covjeka ,isto da je on htio onakve greske, svi grijese..
Svaka čast na priznanju! Loše utakmice se dešavaju svakome, sjetite se Kariusa golmana, a nije momak rekao covid-19 pandemija, nismo igrali, nije ovo. nije ono bla bla...
Gabrijel mu gurno joju u džep i namignuo
Mogo si još jednu da bude het trik.
Nije ni city bio nesto, da ove greske nisu napravili bilo bi svasta, al da nisu.
Ispao bi Real i bez njegovih grešaka.
Dešava se jbg. Druga greška je nastala zbog prve, izgubio je sigurnost. Čovjek je godinama jedan od najboljih stopera svijeta.
Tako je Karuis izjavio ali jbg !
Da mi je zaigrat za real makar davo samo po dva gola po utakmici
Los dan se svakome desi.. momak je odlican vec godinama igra na vrhunskom nivou
City ih raspucio ko pistaciju
cuj preuzeo odgovornost, ma nisi ti kriv ba dobar si bio
I on i karius, uopste nisu losi al jbg desi ss