Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da njemu nije do medalje. Sta ce i kad je dobije, da ga podsjeca na najvecu glupost koju je napravio u karijeri.
"25 godina sa vama" šnjooki since 1993
Vidiš kako Hrvati pogodiše sa anonimusom Dalićem za kojeg je slabo ko čuo do prošle godine, a mi ko biva hoćemo neka "zvučna imena" koja zapravo nemaju nikakav uspjeh iza sebe. Nikad nismo htjeli dati šansu ni Barbarezu ni Vinku Marinoviću..bravo Hrvatima na hrabrosti
Pa definitivno zaslužuje jer je igrao cijeli ciklus od kvalifikacija pa do Rusije u kojoj se nije proslavio.... Na njemu ostaje dali on smatra zaslužuje ju ili ne nakon svega. Ja ju osobno nebi uzeo....
Tek slijedi ''skidanje maski'' kod: Predsjednice, kancelara, navijača, Hrvatske nogometne reprezentacije uračunavajući, HNS, Šukera, trenere, Dalića, igrače.
Igrao je čovjek u kvalifikacijama i mislim da je zaslužuje kao i svi ostali koji su odigrali makar 1 minut u kvalifikacijama ( a mislim da je savez dobio 50 medalja )
Bravo momci, tako je kršćanski... Oprostiti i moliti za druge
Pa ''križ'' se ne nosi na grudima nego na leđima, moj ''arhimede''.
Od njega bi bio red da je vrati
Od njega bi bio red da je vrati
Najveća faca na turniru pored Mbapea,, lik ladno reko dalicu ko ti yebe mater necu da ulazim kao takticka izmjena ha ya, bravo Kalina,, to su muda
Corluka najveci gospodin. Strasno dobar stoper, atojicki trpio skoro bezgresnu izvedbu Vide i Lovrena na turniru, cak ih i bodrio. To je faca, a ne Kalinic, kao sto rece onaj u Zabivaki, "u Milanu je najcesce zamjena igracu koji se zove Kurtone, oooo, pardon Kurtone!"
vjerujem da je kalinić neće primiti, podsjećala bi ga da je bio dio ekipe koju vode kriminalci.
Nekom junaci nekom kriminalci, nekom srebro a nekom drveni quhrac
@starMo1905 Drven zato ne gubi na kvaliteti s godinama. I na kisi i na vjetru...
treba ju dobiti. ipak je protiv grčke u baražu izborio penal i zabio gol
Sad ce ga podsjecati cijeli zivot na gluposti koji je uradio 2018-e.
Dajte Kolindi medalju, više je bila na terenu od njega.
Ako imate viska medalja dajte jednu Kolindri ... Zasluzila je blamirajuci se na SP.
Blamirajući srbe i druge, da svijet vidi dobar primjer.