Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko kao Miske, najbolja desetka koju smo ikada imali.Hvala za sve.
dugo cemo u Bosni cekati ovakvog majstora... legenda
@Dzevudin Koje gluposti
jedan od najdrazih igraca u repki sretno ljudino
@BiHer za to Srbine ti se sjetim najmilijih nije igro za srbiju vec za Bosnu i Hercegovinu
Legenda
Kolko ke zaradio?:-)
Miske, hvala ti.
On MORA u repki neku važnu funkciju sa Spahićem dobiti.
Odlazak "legende"!!! Grohotom se nasmija!!!
Nesto najjace sto moze da krasi jednog igraca je pregled igre i ubitacno dodavanje, sto je nas Miske pokazivao u 99% provedenog vremena na terenu. Bilo je zadovoljstvo gledati te na travnjaku pogotovo u repki a ne bi bilo lose vidjeti te u skorije vrijeme i na nekoj od funkcija NsBiH. Zivio ti nama godina 100.
The best. Bas jedan Zvjezdan sad fali, osjeti se. Steta sto je Safet onaj dan igrao formaciju 'bez lijevog beka' protiv Nigerije. I uprkos, Zvjezdan namjesti gol Dzeki, super gol, i sudija naravno. Jel kad vodis 1-0, lakse je kakav god trener i taktika bili, druga igra, ovi napadaju, malo panika, a ti se opustis i zabijes i drugi vrlo lako. A i 1-1 je bilo dosta cak za dalje. Uglavnom, Zvjezdan svaka cast, nek ti je sretno burazeru.
MISKE LEGENDO, HVALA TI
Igrao je sa više srca i od Salihamidžića i Baljića, i najveći je majstor što je BiH imala. Trebao je imati i veću karijeru. Hvala ti legendo !
Bogata karijera naseg carobnjaka. Iako je uvijek imao viska kilograma, niko od njega nikad nije ni ocekivao da on nesto trci, ganja loptu, to je bio igrac poteza, igrac kakav nam danas najvise fali. Good luck Miske!
Kad sam vidio naslov, pomislio da mu se nesto lose desilo. Stvarno je igrao srcem za BiH, svaka cast kralju!!!
Miske...moj najdrazi igrac....hvala ti za sve...svako dobro legendo
BRAVO MISKE HVALA TI to je najmanje sto ti ja mogu reci i puno zdravlja a mozda te nekad vidimo i na klupi zmajeva
majstore hvala ti i sretno u daljem zivotu
Samo Miske Bajo Moj