Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alkoholizirani skot opet bunca karace vas arsenal i vas i chelski!
Iako sam simpatizer Arsenala, mislim da je Ferguson upravu.S tim sto je ipak malo cudno zasto nije Arsenala naveo kao ekipu koja ce se boriti (i siguran sam, kao i do sada sto je bilo, da ce se izboriti) za mjesto koje vodi u ligu šampiona.
It\'s quite impressive to see how many football experts are there in BiH, especialy on sarajevo-x, and that is main reason for me to visit this website every day.
joj drug jesi ti glup, nece arsenal ostat ni 2 kola ispred manchestera, to je drugo sto bi ti htio, ali realno gledajuci arsenal kao insitucija moze na casove obuke manchi, od navijaca, osoblja, igraca, trenera, pa cak i wenger ima sta naucit od ovog Gospodina. Napisi svoj mail ovdje da ti se javim na kraj sezone pa ces vidjeti da ce razlika u bodovima biti kao i prdhodnih godina, minimalno 5 razlike a bez 2-3 igraca koja su prodali pa sad i ove povrede, budi sretan ako ne bude i vise od 10 razlike, i nemoj se dzaba nadat da ce arsenal ostat na drugom mjestu, sljedece sezone bi ih mogo gledat u onoj UEFA ligi.
nece on jos dugo
IDI ba skote obuci suknjicu i peri posudje pamentiji bi bio... BARCELONA SAMPION:.:
Pa klocu jedan,Arsenal vam nece dati prismrditi...Gledat cete im u leđa citavu sezonu!