Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravilo vrijedi dok Borac ne bude imao zute onda se ukida
Kod nas sve naopacke
Vico je njihov igrac, zato nereaguju. Glasa za njihove ljude a oni mu dozvoljavaju cirkusijadu u kukuruz ligi jer nikoga osim nas Bosnja i ne zanima pa nema neke glasine oko toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto šutiš Pilav Elmire ? Znaš doći na Grbavicu, i sa Zapada Želju gledat. Smeće jedno odvratno.
Znate svi plakati na Klixu, a niko da se digne i otjera gamad iz saveza. Ne može neprijatelj države voditi savez, ako mora tako biti u politici, ne mora i u fudbalu.
joj ovog jelića, ima imena ko brazilac
Ja bi prosvjedovao ne znam za vas
Pa i treba da se prenose kartoni!! Zasto da igraci izbjegnu zasluzenu kaznu!?
Neka tako i treba glupom bosnji j.bo vam Vico pleme pogano kad niko nece da digne glas protiv njega od Dzemidzica pa na dalje Vico samo nastavi j.bi i nevadi
Bože sačuvaj nas Saveza!
Iz Vicine kuhinje UZP
Nije vam Vico kriv. U NS BiH sjede i neki predstavnici Federacije ili Kantona i njihov glas vrijedi isto kao i Vicin. Eh sad što se tu radi o likovima koji imaju veze sa fzdbalom koliko i ja to je naša krivnja. A tek njihovo poštenje... Ihahaaaj. Po njima bi mi s Rusima prijateljske igrali..
Pa dobro sad, voziš auto iz Tuzle do Londona. Cijelo vrijeme vozis desnom stranom, kad udjes u Englesku, lijevom stranom. Pravila za sve ista. U čemu je ovdje problem?
ŠPICO
Ne znam što se ne primjeni sistem Velike Britanije gdje Škotska , Vels , Engleska , Sjeverna Irska imaju svoje lige i reprezentacije a u nekim sportivima nastupaju zajednički ! Najbolje bi bilo ! Ja sam za !👍
Zato što su to države a rš je smrdljivi privremeni tumor.
Hapsiti mafiju iz NS, nema druge
Pitam sve članove FS sem predsjednika kojem neću ni prezime da pomenem. DA LI JE FS PRIVATNO VLASNIŠTVO DA LI VI IMATE PRAVO GLASA ILI NE MOŽDA SAMO KLIMATE GLAVOM DS LI RAZGOVARATE ILI NE ILI DOĐE GLAVNI I KAŽE TO TO I TO MORA PROĆI I TAČKA.
Pa dobro, Vico Zeljkovic uz savjete Milana Tegeltije a uz punu podršku Dodika.
Cista glupost da igraci iz regiona nisu stranci. Pravilo nidje vezejer se guraju Borac i Zrinjski