Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bilo zagrijavanje sincicu moj . tata sad stupa na scenu . sad sam postigao radnu temp
Sačekaj Messi da vidiš hoće li izaći Katalonija iz Španije, da znaš hoćeš li igrati u Katalonskoj ligi sa Gironom ili u pravoj ligi.
Ne kontam ja ova ulaganja, renoviranje stadiona 600 miliona, a Bayern 340 miliona potrosio na izgradnju cijelog stadiona koji je jedan od najmodernijih sa pratecim objektima i podzemnom garazom sa skoro 10.000 mjesta
skupa vjernost
On jeste jedan od najboljih, on je svoju karijeri izgradio u Barceloni, sve stoji i postujem, kapa dole. Ali on nikada nece imati ono nesto sto su imali Toti, Del Piero, Maldini, Gerard itd.
@supertip940 Paul Scholes, Gary Neville, Puyol, Giggs, itd
To i jeste fazon drug. Prije se fudbal igrao radi uzitka ili sto bi mi rekli cejfa. Danas je cejf novac.ne sumnjam ja da ce on donijet novac Barci i on je igracina sve stoji ali ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
200 + 90 = 290, a ne 340 koliko pise moj klixe
pocela preseeravanjaaa