Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos da pobijede nekog ovaj bi bio messi,kakva ba zvijezda ne mogu chieva da pobijede.jel sad izaslo na vidjelo da je Roma osrednja ekipa.od pocetne euforije i svake godine price o tituli zavrse tamo gdje im je realno i mjesto.
Je l' trebam bacati drvlje i kamenje po našem najboljem igraču svih vremena? Klix, čudo bosanske gluposti.
@struja1968Nemoj, samo budi realan i reci da je prop'o do dna. Ako nešto ne poduzme, eto njega u Vratniku ... ! ? !
Ima nesto sto se zove balijska zavist, ne mogu ljudi protiv toga da se izbore. Ne osudjuj ih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne znam da li mu je do kondicije il koncentracije il malo ljenosti, al stvarno Dzeko samo treba da puno trci i da se trudi na terenu. Nebi ga toliko kritikovali da gine na terenu, pa ako i neda golova, nema veze toliko. Imao je par dobrih utakmica kad je bas tako trco i trudio se cijeli mec, protiv Barcelona kad je bilo 1-1 na startu, i s Bayerom kad je i dao go kod kuce. Al to 1 u 8 tako, a vecinom ko da je tek usto il mamuran, skroz usporeno, ko protiv Bate zadnja i vecina tekmi u Italiji.
To je nesto psiholoski, il nije navikao da trci puno ne znam. Al ja ga licno nebi kritikovao, mislim ko da mene neko ista pita neg samo govorim ko fan futbala, samo da trci i da se bori cijelu utakmicu koliko moze. Golovi na stranu, to volim vidjeti a da to radi imao bi i vise golova, i vise i samopouzdanja na terenu i nebi odma klono i prestao igrati cim promasi sansu jednu il im neide u startu ko tim. Imam osjecaj ko da se lako predaje, bez razloga, il je malo lijen, ne znam.
Al za te pare koje oni zaradjuju, par miliona po godini, pa vala bi trco koliko mogu svaku igru, ako nista iz respekta prema Roma navijacima i prema plati. Ja nisam nikad bio neki talent futbaler, ni ko amater, al ono malo sto sam igrao 2 godine ko mladji ako nista vazda bi trco gore dole i nazad dok ne mogu vise, i to rad sebe, a niko me nije ni gledo. Tako da to nekontam kad se igraci barem ne trude i trce.
hahaha e moj KLOCE, osamnaestogodisnjak ti daje podrsku. STIDI SE SVOJE NEPOKRETLJIVOSTI. Samo ti gledaj u travu... I hodaj terenom kao baba.
Dzeko ce se nakon suzpenzije vratit na svoje staro mijesto,ne u prvu postavu vec na klupu,njegovo pravo mijesto.
Otkrovenje sezone a dao 2 gola.. ejj moj Dzeko sta si dopustio, da te valavac neki kulturno podjebava :P
Dzeko nije na aparatima da mu ti saljes rijeci podrske.
Nažalost Dćekina karijera je možda na zalasku,njegovim odlaskom iz Wolsburga uspio je namaći milione na svoj račun ,prešao je u City gdje se igra neki potpuno drugačiji nogomet,nije mu to"leglo"najbolje, sada u Romi ponovo tone i"bojim"se da je ovo početak kraja. Neće mu biti lako,ako želi nastavak karijere mora zaustaviti pijančenja i kićenja kafanskih pevaljki €urima. Nadam se povratku našeg Dijamanta,SRETNO DŽEKSON
@puJ-do Normalno, samo AKO želi da se vrati na teren mora neke stvari promijeniti. https://www.youtube.com/watch?v=dHCc7_rQLYM
hoce dzeko da gleda shabana uzivo... dok on kiti armoniku drugi guze i daju golove...
@puJ-do, posto si covjek sirovina koja ne razumije poruke i satiru, onda ti ja nemam sta plaho objasnjavati...
Ta će Sadik!
Fino od čadže..