Ja ne znam da li mu je do kondicije il koncentracije il malo ljenosti, al stvarno Dzeko samo treba da puno trci i da se trudi na terenu. Nebi ga toliko kritikovali da gine na terenu, pa ako i neda golova, nema veze toliko. Imao je par dobrih utakmica kad je bas tako trco i trudio se cijeli mec, protiv Barcelona kad je bilo 1-1 na startu, i s Bayerom kad je i dao go kod kuce. Al to 1 u 8 tako, a vecinom ko da je tek usto il mamuran, skroz usporeno, ko protiv Bate zadnja i vecina tekmi u Italiji.
To je nesto psiholoski, il nije navikao da trci puno ne znam. Al ja ga licno nebi kritikovao, mislim ko da mene neko ista pita neg samo govorim ko fan futbala, samo da trci i da se bori cijelu utakmicu koliko moze. Golovi na stranu, to volim vidjeti a da to radi imao bi i vise golova, i vise i samopouzdanja na terenu i nebi odma klono i prestao igrati cim promasi sansu jednu il im neide u startu ko tim. Imam osjecaj ko da se lako predaje, bez razloga, il je malo lijen, ne znam.
Al za te pare koje oni zaradjuju, par miliona po godini, pa vala bi trco koliko mogu svaku igru, ako nista iz respekta prema Roma navijacima i prema plati. Ja nisam nikad bio neki talent futbaler, ni ko amater, al ono malo sto sam igrao 2 godine ko mladji ako nista vazda bi trco gore dole i nazad dok ne mogu vise, i to rad sebe, a niko me nije ni gledo. Tako da to nekontam kad se igraci barem ne trude i trce.
Prikaži sve komentare (40)