Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahaahhahahahahahhahahahahahhahaha jel igro onaj najbolji na svijetu?
Hmmmm, bio na igralištu. Al, ko da i nije. Da nije dobio žuti, ne bi ušao u statistiku! :)))))
@babuka100 Pa bila bi sramota i da je Ronaldo dobio pored Messija. A sudije su im donijele skoro sve titule. Kad god im nije išlo i kad god je Ronaldo zakazao pojavili su se oni
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nema VAR-a, nema ni Reala! Neka! Samo zbog one šuge Ramosa! ;)
Invalid nacija sa: 0 osvojenih medalja na ljetnim OI 0 osvojenih medalja na zimskim OI. SA NULA MEDALJA U: NOGOMETU, KOSARCI, RUKOMETU, VATERPOLU, ODBOJCI...... INVALID NACIJA, KOJA BI SE UDAVILA U OLIMPIJSKOM BAZENU, SE RUGA COVJEKU KOJI JE VODIO HRVATSKU DO FINALA SP.
@Lovre Čovjek koji je vodio Hrvatsku do finala je Rakitić sa hladnokrvnim izvođenjem penala. Modrić je promašio penal protiv Danske u utakmici koju su trebali izgubiti, već u osmini finala.
Na zalost po Real, dodavanja na sredini terena i predasistencije za polusanse najboljeg na svijetu nisu produktivne i nisu dovoljne. Bolji od Mesija, Ronalda, Hazarda, Grizmana, Ikardija itd, itd,... Pa, yebga taj bi trebo jesti protivnike za dorucak, a ono prosjek od prosjeka. Kad je odlucio utakmicu? Nikad.
Lukaaaa, jos si mi drazi kad vidim koliko si im patnje nanio!Jos kipti ljubomora iz njih!Da ponovima- 1.Najbolji po izboru UEFFe 2,Najbolji po FIFI 3,Najbolji vezni na svijetu 4.Najbolji igrac svjetskog prvenstva 5.Najbolji igrac svijeta "Balon d or"-ZLATNA LOPTA 6.Najbolji SPORTAS svijeta u izboru novinara 50 redakcija 7.Najbolji na svijetu po izboru "Guaediana"! Sve te silne trenere -Zidane itd i novinare i gledatelje za sve silne nagrade potplatio Peres?A;HA;HA:::LJUBOMORA CISTA
jel volis da te guzi luka majmune?
Zadnje priznanje-NAJBOLJI SPORTAS SVIJETA u izboru sportskih novinara cijelog svijeta!Mozete mu ga samo....da ne kazem sta!A, ha, ha, ha....
Solariju prijeti otkaz? Šteta što je Amar zauzet...
Zajebano je bez sudacke pomoci, ja razumijem Real potpuno. Steta za Real sto Cakir i Kasai ne sude spansku ligu.
Nedostatak CR-a se ne moze nadoknaditi..real madrid je sad prosjecna ekipa. Trebat ce njima pet-sest godina da opet dodju na stari nivo sa nekim novim liderom..mozda mbappe ili neymar.
Invalid nacija sa: 0 osvojenih medalja na ljetnim OI 0 osvojenih medalja na zimskim OI. SA NULA MEDALJA U: NOGOMETU, KOSARCI, RUKOMETU, VATERPOLU, ODBOJCI...... INVALID NACIJA, KOJA BI SE UDAVILA U OLIMPIJSKOM BAZENU, SE RUGA COVJEKU KOJI JE VODIO HRVATSKU DO FINALA SP.
Mali nosonja se odmah na startu protivio VAR tehnologiji...
Mali nosonja je bio dobar dirigent.Ono sto vec duze vrijeme govorim.
Ono kad se pripadnici službeno najgore sportske nacije na svijetu, bez ijedne medalje u 25 godina "izvor wikipedia" rugaju najboljem igraču svijeta, viceprvacima svijeta i zemlji koja je najuspješnija sportska nacija po glavi stanovnika na planeti. Najveći BIH uspjeh je kad Real izgubi ili Lovren skrivi gol, tad je u BIH euforija. Zato i jeste i biti će te i dalje najgori na svijetu.
@HB_ponosna O cemu ti debilni zenicki narkomanu? Veci si "balija" od svih ovih wannabe nacista, Admire poremeceni sa 712 profila.
Nije Solari kriv. Zasitili su se svi, treba se zahvaliti prije svih Ramosu, zatim Iscu, Benzemi, Modricu, Casemiru, Marcelu.. Ostaviti Varanea, Balea, Vasqueza, Asensia i Kroosa. Konačno Ce valjda shvatiti da Viniciusi i ostala djeca moraju puno vise biti od 'mini vundera' da zaigraju za jedan Real.
@Bordobijeli1 slažem se s tobom u podpunosti samo ja bih jos dodao i Bele na tvoji listu nema ni od njega hljeba vjeruj mi kvarna je roba od uvjek bio
Ma kakva bruka ba, Real ne igra nikako, a drugi su do ri. Prosto
Da se hoce raspast skroz govna fasisticka.
I kad ce te priznati da je Modrić obična prevara i da su Messi i Ronaldo jedina 2 igraca koji svoju kvalitetu i profesionalnost dokazuju kroz golove pobjede i titule a ne kroz šuplju priču da su najbolji na tuđi račun.
Ono kad se pripadnici službeno najgore sportske nacije na svijetu, bez ijedne medalje u 25 godina u ijednosm sportu "izvor wikipedia" rugaju najboljem igraču svijeta, viceprvacima svijeta i zemlji koja je najuspješnija sportska nacija po glavi stanovnika na planeti. Najveći BIH uspjeh je kad Real izgubi ili Lovren skrivi gol, tad je u BIH euforija. Zato i jeste i biti će te i dalje najgori na svijetu.
Nije lako...znam...prevazici ces ti to...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospin mali izdominirao🤣🤣🤣