4te
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
12.06.2018.
Komentari
58
Komentari korisnika
Hvala ti dobri nas Djemica sto si podijelio ovaj supertajni recept i sto tajnu neces odnijeti u grob. Covjecanstvo ti duguje. Posebno mi se svidja onaj dio gdje objasnjavas: ako se predugo peku, pojacaj, a ako se prebrzo peku,smanji. Zaista fenomenomenalno. Fantasticno, evo placem ko na X Factor-u.
Eki: Svaki gost ima svoj personalni tim ljudi koji ga uslužuje. Je l' to u prevodu znaci - jednu ka*as dok ti druga pu*i.. treca i cetvrta cekaju u redu. Onda ima smisla cijena.
A ja se pitam ko mi je mazno mrezicu za rostilj. P(r)opadose mi cevapi na zar.
@ENTERname Pa da, divni snimci iz zraka nacinjeni zrakozvrkom.
Sto bi reko narod: Fadil sam sebi u stomak skace!
Hvala Hrvatskoj sto je zatvorila granicu i sto brine za zdravlje stanovnika Bosne i Hercegovine. Sprijecili su zarazu mnogih nasih turista koji bi se zarazili na Jadranu, a time su spasili i mnoge zivote. Spasiba Croatia.
@KrkyEroTheJoker Jes vala, i ne samo to... i dugo su crnci najbrzi na 100 metara svijetu i najplaceniji atleticari.
@klix kad objavljujete sliku ovog idiota naglasite 'uznemirujuci sadrzaj' jer nemamo svi stomak da gledamo fasistu koji je 90druge izvodio ljude iz spavacih soba i terorisao na pravdi Boga. Kad gledam ovaj gnusni video https://www.youtube.com/watch?v=VAANRpfKO90 kao da gledam 'Shindlerovu listu'.
Ne razumijem logiku da kruzni tok rjesava 65% problema na raskrsnici sa postojecim semaforom. Znaci li to da ce kruzni tok/ovi kao vrhunsko tehnicko/tehnolosko rjesenje zamijeniti sve raskrsnice u Sarajevu sa 'nefunkcionalnim' semaforima? "Samo je pitanje para".