Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrak gdje su sad selfiji iz svlacionice, pobjednicke pjesme i price po portalima ma lako cemo mi
Nisam pro niti kontra Sarajeva, ali neka se malo spuste na zemlju. Uzeli su se nesto busati, fol uredjen klub, redovna plata, bombasticni sponzori, milijarder za vlasnika... Kupovali su igrace na kilu, vjerovatno Kodri rekli da mora svima dati sansu, svaki mec drugi sastav na terenu. Nema okosnice momcadi, djeluju jako neuigrano, svako svoju politiku vodi. Tugo moja, klub koji samo daje redovne plate automatski se proglasava gigantom u ovoj odron-ligi.
oki doki
Sarajevo grade moj..Željo je najbolji klub tvoj! 💙
e moj ibrakoviću.. da si bio pametan pa dovedeš Rijada Bajića umjesto tog starca Benke i ostalih plaćenika Mali bukvalno razvaljuje a tek mu 20 godina... Otkud Želji toliko talenata..... gdje su mladi igrači Sarajeva koji bi za svoj tim igrali džaba i ostavili srce na terenu umjesto tih Kalasija i njemu sličnih
Ja sam Sarajlija, ali Sarajevski, tj. autentični čaršijski mentalitet je uvijek msilio da će busanjem u prsa, omalovažavanjem drugog, "marketingom", podizanjem sebe u zvijezde, a da pritom ne mrdnu dupetom, ubijediti druge u tu fantaziju. Na kraju se ispostavi da sami sebe hipnotišu dok ne dođe neko sa strane, u ovom slučaju Borac i Velež (koji mi je veoma drag klub), i zvizne dva šamara za otrježnjenje. Žao mi je što je tako, ali tako je.
Prinove su donijele prevagu, ali negativnu.
poderati će sarajevo ligu nego ih je borac malo sjebao a ovo ostalo ima da vrišti
Ma koje diro,koje ruzio Divove male ? Amidza,nestalo para,popapali Divcici,poguraj malo.Nemoj biti cicija.Predje nas Zeljo,upomooooc.
IBRAKOVIC !!! U tome lezi srz ovog problema. Ljudi ba, hajde malo se dozovite pameti, mnogi ne znaju da je Ibrakovic na Kosevu na poluvremenu protiv Borca bio u svlacionici sam sa sudijama !!! Raja prica da su ga vidjali 2 noci zaredom na carsiji kako vecera sa Velezovim ljudima iz uprave !!! Dovodi debile tipa Alispahic,Okic,Protic ???? Dupovac je prelahko prodat, da bi jedan 18-ogodisnjak preuzeo ulogu prvog stopera !!! Zbog cega se toliko forsira Protic ? Da nije mozda slucajno zbog toga sto mu je menadzer krimos i sto se malo Ibraka ukakio u gace ? Otjerati ovo zlo !!! Mnogi ne znaju da je Zeka napustio Kosevo i sve funkcije zbog njega !!! Jer Zeka nije zaboravio sta mu je Ibrakovic psovao prije par godina !!! Uglavnom, izgubiliu smo sansu za titulom, sada idemo u Evropu - doci do plej ofa - primit 7 komada - vadit se da su duplo jaci od nas - najavljivati setanje ligom, duplu krunu - biti 2 na zimskoj pauzi - najaviti "zlatno proljece" - onda popusiti kar**u, i sve tako u krug !!
vagine se sjatile na temu umjesto na sugavicu hahahah, koji moroni
Koga boli taki kakav je put malog nebitnog klubića ???
što pratis temu onda. kako su samo glupi navijaci vagina plavih
edine isanovicu jebem ti mater u pičku, ostavi se Sarajeva i vaših analiza.
He he. Kakvi igrači. Nula. Više poštujem pitare nego ove igrače( baletane) .
Kaze jucer Puzigaca prije utakmice bit ce dvica 100%,pa ih Velez podera MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Anese sine zasto im bre uze Titulu iz Vitrine ???