Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast njemu ali veliko postovanje i ovima iz Posusja. 🙋🏻‍♂️
Cuo sam da negdje u živinicama neki brat drzi halal kladionicu
Hahahahaha, oplakah.
ja prodajem halal slaninu.
A evo što rade po kladionicama lutrijama.. pa oni zbog jedne svoje plate zaviju u crno stotine drugih.. ma dabogda poskapali od gladi...
hjebem vam kpicku materina zlo/kocka
A ovi što stanu na stranu kladionica.. dabogda vam djeca provodila dane po tim kockarnicama.. naravno i sestra zicala koju marku sa majkom .. da sta probaju..
svako normalan ne bi imao posla sa tim.. zna se kako se gledaju kockari kladionicari... takav se ne rodis ali postanes... navlace djecu omladinu..
Eto on pametnjakovic iz vjerskih razloga , KRETEN !!!
Bravo momak, svako postuje covjeka od principa
čuj to. a igra za ustaški klub
Svaka cast..za sve pohvale
Zabranjeno je da se kladi u bilo sta, al nije sada zabranjeno da se nosi kacket premjer i sl.
Kakav hamelj
Aferim Horiću. Možda se neko i zamisli ko vjeruje da će u kladionici zaraditi BMW-a, a već je jednog ostavio vlasniku kladionice.
Ne treba ni haram pare da uzme od sponzora. Ako je toliki vjernik, nek igra džaba.
Ne bi onda trebao ni slušati muziku, brijati bradu, svašta nešto DOSADNI STE VIŠE, i vi i pravoslavci i katolici, a svi redom LICEMJERI
Tako je brate Allah te nagradio Haram je to
Pola nasih roljana ne zna da npr. najprestizniji svjetski univerziteti Harvard, Oxford, Kembridz,.. itd. imaju mešdžide u kojim muslimani studenti mogu obavljati namaze i ne smeta im da budu najbolji. Ljudi oslobodite se primitivizma.