Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta je ovim čupavim balavcima danas. Uznemiravaju normalne ljude radi nekakvih "prankova", a da im neko njonju razbije bila bi diskriminacija po deset tačaka.
Baš me zanima kako bi vi reagirali da neko ovako nasrće na vašu dijecu, kao sad nije u redu kad neko njemu dobacuje, a vi psovali Čiviću sve po spisku nakon Ukrajiine i to samo zato što je momak pogriješio.
Brate palti 500€ nekom da mu nos slomi ako se još jednom pojavi tu. Ovako ispadaš budala zbog idiota. Nedaj Boze da ga je udario karijeru bi upropastio.
Pa majmunu je i cilj da ga neko od igrača opali, ali što kažeš plati nekom da ga polomi.
I treba ovako reagovati, davno je neko rekao najbolju recenicu, ako su javne ličnosti nisu javni wc. Poštovanja malo pokazati!!!
To je ta Tik Tok (De)generacija
Kakav jado, zamalo udari malog, pa lako je dijete dirati.
kako dijete spale mu gaće ,sav neotesan vidi se da je najvjerovatnije marokanac u pitanju.
Malog? Ovaj mali bi te iscipelario za 5€, oteo djetetu ili zeni mobitel, razbio staklo na autu.... Kreten traži da ga odleziš i sebi život upropastis.
al najjaci su ovi sto i dalje traze sliku i autograme hahahahahahaha
Nije ovo nikakav ''dječak'', već jedan član veće grupe majmuna koji već mjesecima prave ogromne probleme klubu i igračima. Stoje na izlazu iz trening kompleksa, bukvalno skaču na auta, vrijeđaju igrače, lupaju im po autima, liježu po haubi samo da bi snimi nekoliko sekundi videa za TikTok i Snapchat. To je ta nova degeneracija, rizikuju život da bi snimili nekog i to rade svaki dan iznova
Neka, ne daju ovima mira. I sad ce ovi decki uzimaju lovu s ovih gonica lopte. Odmah krivo goničima lopte.
nije ovo u redu, nije trebao nasred ulice. trebao je uskraj negdje