Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene najbolji treneri su oni treneri koji imaju roster igraca ravan drugoj ligi,a naprave ekipu koja samom vrhu naseg nogometa pravi ozbiljne probleme.To su treneri kao sto je Vlado Jagodic.Najbolji trener u drzavi.
Ako mrtva Sloga može u Evropu, možda će ovim sarajevskim "divovima" ući iz guzice u glavu da moraju uspostaviti ozbiljniji pristup.
Ko igra u Sloge zna li iko jednog igrača
Znm samo Vidića hahaahah
Ide se na to da u Evropu idu 2 srpska i 2 hrvatska tima. Zivi bili pa vidjeli. Borac, Zrinjski i Sloga kroz ligu, dok ce Siroki osvojiti kup
Ideš ti na kur..., ljudi igraju, rutinski odradili Tuzlu, a Sarajevo bi se u najmanju ruku patilo protiv njih i pitanje da li bi ih i dobilo. Sloga je razbila Sarajevo u obje odigrane utakmice, lako to vi zaboravite.
Glup si
Pogleas tabelu i vidis tamo neka Sloga (nije podcjenivanje) 3 na tabeli a Zeljo se bori za opstanak ..
Bilo bi realno i idealno Borac,Zrinjski, Velež i Sloga u evropu
Drugi gol nije nimalo sumnjiv.
Sloga zasluzila evropu. Sarajevo i velez taraba.