Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo veliki majstor, ne treba previše trošiti riječi. Samo jedan poziv, i vjerujem da bi došao. A da je mangup, definitivno da. Zna čovjek ako ništa ošutati loptu izvan 16, ne boji se..
HARISE vrati se i u reprezentaciju u martu nam trebas. Bolji si sa 40 od manekena sa 22
Savo zovi ga...
Stadion trećeligaša bolji od svih naših. Uz to još i pun do vrha. Ovo je dobar primjer i za sve ostalo. Mi smo jaki samo u šupljoj priči. Znate onu priču: Ta će Evropa, mi smo za njih civilizacija i humanizam i pamet i kultura itd.
Medo je maistor a skroman momak uživaj maistore
Dodju za repku da igraju svi nasi, kao da su im glavu i noge polomili...bez mozga, sa loptom kao ona prije igra "vruci krompir" samo se rijesi itd....
Prerano je otišao. Fizički je još uvijek spremniji od većine igrača iz reprezentacije
U nivou Dzeke. Spanska treca liga i Turska liga su odprilike na istom nivou.. Harise, Harise sto ostavi onu Cifutkinju.
majstor bio i ostao
Hare naš, sjećam te se od pesa6ice haha
E majko mila, o trećeligašu se piše kao da je izumio toplu vodu... Dzaba ti vjera Harise, kad si oženjen čifutom
prvo covjek se razveo, drugo 3. da ali SPANSKA, to je nekih 20 nivoa bolje od nase lige, i zadnje trebas biti sretan jer covjek moze jos zaraditi stagod od fudbala, dobar, uzoran momak.
i peto musliman smije biti ozenjen krscankom i jevrejkom sve dok vjeruje u jednog Boga, dopustenje je u Kur'anu.
govorio sam da treba biti pozvan nemamo sredine on je dobar igrac na sreidni na treba igrac onda su ljudi se smijali meni ali sta ces.