Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepši lik u Bundesligi :D
https://www.youtube.com/watch?v=FIMLYDYciO0
Bitno je da se Lahm oporavio, ne pisu sta je sa Schweinsteigerom mislim da je i on spreman za mec protiv Armenije a Neuer ce bit tu kad bude najpotrebnije protiv Portugala pa nadalje, Elf nije protiv Kameruna bila bas na nekom nivou Ozil je u krizi a od njega mnogo ovisi u njihovoj igri.
Ma lako mi je za Švabe. Imaju 365 dobra golmana
imamo i mi, jedan od najjačij i DEFINITIVNO NAJNORMALNIJI GOLMAN NA SVIJETU - ASMIR ef. BEGOVIĆ.
Imamo Asmira Bega, šaha, kralja, idola i to je to. Kad bi nam se on, a nadam se da nikad neće, povrijedio, naje'bali smo. Švabenzi imaju sijaset strašnih golmana: Ter Štegena, Manuela Nojera, Bernda Lenu, Timu Hildebranda, Romana Vajdenfelera, Roberta Cilera... Imali su slatke muke koga će voditi na Svjetsko. Na kraju se odlučili na Nojera, Cilera i Vajdenfelera.