Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST !!! O OVOME GOVORIM SVIMA VEC GODINAMA!!!!!
Pa zar ne postoji u NBA regulativa o placanju igraca, ko prekoraci limit placa \"kaznu na luksuz\". Isto pravilo samo prenijeti i na fudbal.
slazem sa se Bušman-om... Bušmane , volim te :)
svaka cast platini...slazem se sto posto
nemoralno je zato sto djeca umiru od gladi. a on slupa ferari i sutradan kupi novi ko da je lizalo. pogotovu on nepismen sto za 5 godina prica engleski na nivou trogodisnjaka.
Sve to se placa sa ledja jadne sirotinje,roblja ima jako dovoljno po svim zemljama svjeta,a i onih koji umiru od gladi,dabogda im u glavi se igrao fudbal pa ne ispustili dusu lahko.
Pare i pohlepa će uništiti sve ljepote na ovom svijetu.
Davno je zivot postao perverzija... Kao i fudbal uostalom...
Kuretul_kade... 02.07.2009. u 20:15 Kada je fudbal bio umjetnost, a ne samo ekonomija moćinika, tada su na tribine dolazili najbogatiji, a igrali najsiromašniji! Sada kada blesavi i glupsoni igraju razne sportske prognoze, tada su na tribinama nasiromašniji, a na terenima \'\'najbogatiji\'\' u šapama svojih menadžera i firaona globalnog svijeta..................... ............! ? ! ? ! ? @Kuretul_kade.. POTPISUJEM
hoces reci faraona
Ne da je abnormalno nego van pameti.Kako se samo kapitalisti razmeću milionima dok milijarda ljudi na svijetu nema šta jesti.94 miliona eura za jednog igrača moram priznati da mi neide uglavu.Mislim da klub te pare nemože vratiti taman da je doveo boga,Bože me oprosti.Kapitalisti će na kraju pojesti sami sebe.Od prošle godine Amerika nemože da dodje sebi a i cijeli svijet zbog proizvodnje \"virtualnog \"novca,koji tek treba zaraditi......
Kada je fudbal bio umjetnost, a ne samo ekonomija moćinika, tada su na tribine dolazili najbogatiji, a igrali najsiromašniji! Sada kada blesavi i glupsoni igraju razne sportske prognoze, tada su na tribinama nasiromašniji, a na terenima \'\'najbogatiji\'\' u šapama svojih menadžera i firaona globalnog svijeta.................................! ? ! ? ! ?
real duguje vise od hrvatske, propada za 2 godinei nece vise postojati na radost istinskih ljubitelja fudbala kao sto sam ja
Naravno da je nenormalno dati i 30M € dok pola svijeta umire od gladi.
normalno da ti smeta kad niko za tebe nije dao ni kintu a kamoli nesto ovakvo