Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spanija je prejaka, ali nam leze... nikad se nismo izofirali kad smo protiv njih igrali... kad se sjetim 97 minute :)... uvjek minimalno gubimo... vise se plasim estonije...
mec protiv spanije uopste nije bitan bitniji je mec protiv estonije. svi koji imaju zute kartone ako rasplet bude dobar protiv estonije, odmah da prave drugi zuti karton i pauziraju protiv spanije, a onda s najjacim sastavom kompletni u utakmice baraza. zamislite neko dobije drugi zuti protiv spanije i ne moze prvu baraza? bezze misljenja sam da ce belgijanci igrati nerjeseno s turcima, tako da mec protiv estonije jeste odlucujuci al po kartonima
ovo je 100% tačno da neće kalkulisati i da će ići na pobjedu i u zenici...Del Boske možda simpatiše i nas ali bio je trener u Turskoj i još je bolji sa Turcima...mada jako su nam dužni za onaj gol u 101-oj minuti-:))
Samo da Estonce tuknemo! Onda bi mogli i odmarati neke igrace protiv Spanije koji rizikuju suspenziju zbog kartona, u barazu ce nam trebati bas sve i jedan igrac!
Naprijed nasi zmajevi! samo da napomenem da su Spanci poznati k\'o jedna od najagresivnijih ekipa na svijetu,tj oni znaju dobro udarat za povredu suprotne ekipe,sjecam se samo kak su udarali igrace Turske na predzadnjem svjetskom prvenstvu,a imo je jedan igrac nesjecam se vise njegovog imena koji je tako lijepo odglumio povredu,hinje na terenu isto ko i Italijani,rasisti i manipulatori,agresivni i hinje,treba se dobro pripremit na njihovu agresivnost i manipulaciju greski-povreda,prave hinje! BiH4EVER!
ovo je sastav od kojeg gaće spadaju !!! ma koliko bio patriota nadam se da nećemo odlučivati baraž protiv ove španije !!! ako pobijedimo estoniju siguran sam da ćemo pobijediti i španiju , ali ako fulamo protiv estonije , hm!!! ko se to izvlačio protiv španije i uspio ?!
braco draga samo mi sada da pobijedimo inace ako dode do spanije neznam sta da kazem jaki su ko beton
budimo realni, ovaj spanija po imenima jede, samo da mi dobijemo estonce a protiv njih kako bude...
Ma da dovede i najbolje igrače svih vremena mi dobijamo akoBogda :::)))