Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo navijaca svinjskog, covic niksic konakovic
Ovo (kao i cijeli Zrinjski) upravo SAMO ima veze s politikom.
Trojkaška bagra - uvijek ste bagra bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja uopste ne znam što se kod nas igra fudbal.Pa ovo na sve lići al na sport ne.
Ne bi ga oni meni ovako podigli, odma prekid utakmice i oni koji ne postuju drzavnu himnu napolje pa onda igrat.
A JELI SE TKO OD POLITIČARA ZAPITAO ZAŠTO JE TO TAKO
Takode skrnavljenje partiz,groblja su ovi isti navijci Zrinjskog to znaju svi u Mostaru
More li se kazniti klub sa oduzimanjem bodova u sljed.sezoni ili zabrana dolaska na utakmice ne samo u ovom slucaju
Itekako pravo postovanje prema Bosni i Hercegovini! Okrenuli su se prem zastavi Bosne i Hercegovine koja im je bila iza ledja. P.S. Ne mozes pobjeci🇧🇦
Kucni odgoj je osnova svakog covjeka😎
DOK SE KRAJINA GUŠI U POPLAVAMA TROJKAŠI SIJELE SA VRHUŠKOM HDZ, USTAV SU IZMJENILI PRIJE NEGO SU SE SJETILI POSLATI MIZERNI POLA MILIONA KM U KRAJINU KOJEG ĆE OPET PODJELITI PODOBNI NA VIŠEMILIONSKU ŠTETU PROUZROKAVANU POPLAVAMA, AL ZAPAMTITE KRAJINA NE ZABORAVLJA..
Djeca HNS. Nosilaca europskih vrijednosti koji kako kazu "jako vole svoju domovinu BiH". Koji dvolicnjaci. Dodik makar jasno kaze da ne volim Bosnu.
odrezi timu kaznu od 300 hilj km pa ces vidjeti hoce li okretat leđe, a ako slucajno ponove povecaj kaznu na 500 hilj km.
Koliko sam čuo i vidio na snimku i navijači Veleža su nešto drugo pjevali te isto tako iskazali nepoštovanje prema himni BiH. Uz Zrinjski u naslov ste trebali i navijači Veleža dodati.
Dbili usaski
Žestoko kazniti svinjski!
opet prvak su,ga v-e ze.mlje
Mama ti je sgava
a Didi im bio član Veleža prije 40 godina