Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebbo vas osim!
Na qrcu te nosim
@JackLondon hahahahhshah
barbarez..papac..hasagic...bolic..baljic.. misimovic..music..beslija..sabic.. i ostali asoovi u savez..a oni ce vjerujem vrlo lako dalje..i ubjedjen sam u rezultate. velike rezultate.
Vec se odavno zna da ce Amar Osim biti selektor. Boli savez ku*ac za navijace. Ali jedna pozitivna stvar je to sto se necemo toliko nervirati kad izgubimo svaku utakmicu, vec znamo da ce ovaj zvaljo upropastiti repku. #hocemopapeta
Ja ne mogu vjerovat da je ovaj Amar Osim kandidat. A iz saveza nece stranca. I trebamo iskoritistit Dzeku dok je jos u repki. Oni ce postaviti Osima za selektora da nas skroz sjebe. Bravo Begicu majku ti spomenem.
serem vam se na anketu i rezultate iste.
Najtrofejniji čega ba? Kukuruz lige. Sve trofeje koje je osvojio su i bile namještene u ovoj jadnoj ligi, to svako zna. Pa taj Osim je po evropi primo po 6,7,8 komada od ispodprosjecnih ekipa. Koga je treniro osim selje? Ko je ovu anketu pravio? Kojih 11.000 ljudi? Štimaljka Osima starijeg da ugura mlađeg jer ovaj nije nigdje prispio. Ovi baš žele da ugase fudbal kod nas. Sramota!
E moj UVBA pa on je jedini trener u BiH kojemu lova nije prvi prioritet jel je ima da ne može potrošiti.
treba nama ko zemlji strani upravnik, mi smo nesposobni za sve
što niste više kandidata stavili pa bi vidjeli gdje bi bio Amar. Gdje vam je jović Dragan koji ima odlične rezultate, kao i drugi. Amara ste stavioli još na prvo mjesto. Da vam je selektor Sarajlija, da vam se utakmice igrauju u Sarajevu sve hoćete.
pa tacno treba prestati pratiti repku ako nam ovaj Nosim bude selektor...kakve su to igre i guranja...znaci nevjerovatno
ova stoka uporna da nadze selektora,,,mozovi treba prvo ovu gamad iz saveza protjerati...ako imas para a vidi se da ih ima ,onda ces i dobrog trenera za dobre pare naci,,
Amar je najbolji izbor. I imace podrsku oca protiv ovih prevaranata iz Saveza što je vrlo bitno
otac mu je najveci prevarant, taj kad je namjesto utakmice, begic bio u skoli
dobar strani trener nece doci za male pare
Koja anketa??? Koji navijaci??? Koga ste vi ispitivali ???? Hahahaha fuj fuj ofirno se stima amaru, a sto je najgore to je vec davno dogovoreno a ovo je samo predstava za raju. Cuj Amar, tugo moja kakve spodobe dobijaju priliku u ovoj kaljuzi SAVEZ NAPOLJE!!
@Trollanje ne zanimaju nas trofeji kukuruz lige. Sergej Barbarez!
@AldinHZ odvadi malo
Samo zato sto navijas za Zelju, ne trebas forsirati Amara, on i repka ne idu jedno s drugim..nije taj domet. Osakatit repku jos jedan ciklus je nedopustivo, eksperimentisati sa najvaznijim sportskim kolektivom u drzavi. Strani trener ili barem nas koji je dugo radio vani i nema veze lobista u savezu, cisto da radi profesionalno, izvan politike i nacionalnih kljuceva.
@urban_cyclist , samo si jos trebao na kraju dodati: i zivjeli su sretno do kraja zivota :) Koji strani trener, koji nas koji radi vani? I nemoj molim te reci Vaha jer povraca mi se na lika i na njegovo dugogodisnje odbijanje BiH. Imamo li para za neko ime, pa i da skuckamo pare, pitaju li se ljudi hoce li iko da nas vodi? Jesmo li fakat neka referenca pa da se strani strucnjaci otimaju za nas..
@Supersonic za nas se "ubio" Amar, pa vi pljujte idalje. Amar ima onaj bezobrazluk da nece dozvoliti savezu da mu sastavlja ekipu, a ima muda ostaviti neku umisljenu zvijezdu ns klupu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Begića za selektora.
DA VIDIMO HOCELI NS BIH POSLUSATI NAVIJACE ILI IVICU OSIMA KOJI GURA SVOGA SINA