Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li mi neko, kao laiku, objasniti zasto su BBB u bratskim odnosima sa navijačima Dinama iz Kijeva, Rome i Panathinaikosa ? I zasto su navijači Panathinaikosa u ratu sa AEK ? Kako se sklapaju paktovi i pronalaze 'protivnici' ?
Pa kako ti nalaziš prijatelje? Ako netko voli balet, a ti nogomet, teško ćeš se družiti s njim...
Navijaci AEK-a su ljevicari i antifasisti. Ovi ostali su fasisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma nisu Ukrajinci fašisti !
“raketnoj granati ispisali bizarne poruke” Znamo i mi, kao i hrvati sta je na slici. Minobacacka granata, tj. mina, a ne, kako stoji u clanku, raketna granata. Ovakve smo svakodnevno vadili iz asvalta tokom rata u Sarajevu.
I treba da vas granatiraju,mamu vam ....
Sve ista stoka zbog koje ne možeš otići normalno na tekmu sa djetetom ili unukom. Kriviti klub zbog ovakvih idiota je besmisleno, svi smo taoci takvih budala, kao i narodi vlastitih nacionalista, kao i gradovi vlastitih 'žestokih momaka ', kako inače se tepa ovih glupanima.
Putine deri crveno fajront je
Veliki veliki crno oblak je nad covjekom, ovoliko ludila na svim stranama nisam odavno vidio.
NEDAJTE SE BRACO NASA
Huligani a nikakvi navijači. Huligani!
Navijač je debil na bilo kojoj strani planete
Poceli ljudi da brane Dinamo i BBB bože sačuvaj. Komentara....
U kamenolom sve. Na prinudni rad. Ko bude radio dobiće malo hljeba za ručak.
Iako sam u ovom sukobu na strani rusije zbog povijesnih i geopolitickih razloga, dinamo kijev je klub kojeg najvise cijenim na podrucju ist eu/ ex sssr. Golem klub, fenomenalna nogometna skola, 3 igraca zlatne lopte, valerij lobanovski i mec smrti protiv nijemaca.
Ovo su teroristi usli u drugu drzavu razbijali bili narod po ulici ubijali.... Kakva je razlikaod pravog.
bože sačuvaj bruke sa njima.Išli kupovati,krasti djecu po Africi,sad ovo ..Da su kojim slučajem Bošnjaci nebu niže ostali.Srbi ili hrvati.mislim ipak da su hrv.gori.
E sad vam jjebem mater!!! putin je u pravu. UDRI GO*NA