Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Uvjek bilo i ostaće na žalost puuuuuuuuuuno zatucanh glupana u našem okruženju
I onda kad im kazes da su genocidasi, ljute se
Smanji taj holesterol retardu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sumski ljudi, sta ocekivati…
Sa njima se razgovara samo jezikom Oluje i referendumom o nezavisnosti.
Pascad k nozi.
Ama znamo mi ko su ti primati.Eno svaki dan kenja u pelene po 10 puta.Onaj psihijatar poceo sam sa sobom da prica i tu ce istrunuti.
Podrska Braci u NP Sandzak je Bosna !
Isto kao kad bi neko velicao Hitlera.Nikakve razlike nema izmedju Mladica i Hitlera.
Apsolutno ne podrzavam ovakve ispade i vrijedjanja zrtava, ipak mi niste jasni da niko ne osudjuje sta su pazarci uzvikivali. Naravno, klixu idu poeni.
Partizan je zlocinacka loza koja je tetosila Velju i druge zlikovce.Treba ih izbaciti iz svih takmicenja pa onda nek urlaju materi.
Mamu li im četničku
Saka jada
Ni rijeci da su prvo navijaci Pazara vikali:”srce, pluca, zivela zuta kuca”, "Ovo je Bosna", "Naser Orić", "Kosovo je pored Srbije" i gadjali klupu Partizana. Nego kad su ovi odgovorili, odma su Bosnje zrtve i kuknjava.
Daj link!
Stoka genocidna, zatucana. Od svih zemalja svijeta mi graničimo sa ovim ljudskim otpadom, čast izuzetcima.
Fascinantno je kako svi ovde poistovećujete Srbiju i Srbe sa šakom bolida i kretena koji uzvikuju parole za koje i ne znaju šta znače niti imaju osećaj za težinu tih izgovorenih parola. Srbija i Srbi nisu huligani Partizana, Zvezde, Rada, pa i Novog Pazara. Srbiju i Srbe ne treba tražiti i identifikovati sa maloumnicima koji se nalaze među fanaticima na stadionima.
Mnogo nas je lako zavaditi. Na to oni koji hoće da nas zavade i kojima to odgovara i računaju. U svim nacijama i verama ima budala. U manjini uvek.
Vijest bi bila da su se navijaci Partizana ponasali kao civilizovani ljudi Ovako sve vidjeno Djeca od oceva koji su prelazili Drinu i za platu klali i silovali ne mogu biti nista nego nemoralna hulja bez casti i ponosa A o ponosu pricaju svaki dan Ko kuhrva o postenju
Naravno da genocidna kopilad su zlo planete.
Čega se pametan stidi budala se time ponosi.
Krajnje je vrijeme da promjene ime kluba jer im nije u skladu ideologijom
Stvarno kako da cetnicki klub nosi ime Partizan.
Nisu im ni Navijaci Novog Pazara ostali duzni poslije ovog su grmile pjesme o naseru oricu i bosni