Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, messiju je bas potrebno da se bije na terenu sa prosjecnim igracima.
Ja navijaca i glupana u pm
messi im kriv sto nisu 30g osvojili nista
Fabinho mu je namjerno stao u putanju. Nije ga interesovala lopta nego Messi.
Neka pokrenu peticiju i da uzmu Cityju barem koji bod za titule. Koja frustracija, tako blizu a tako daleko. Liverpool mi je inače simpatična ekipa ali radi ovakvih mufljuza neka popuše sve što se može popušit.
Zgrožen sam postupkom Messija, ovo udaranje Fabinha je za zatvora.
@okamenjeni_vuk , isto tako Smalling je trebao dobiti crveni za udaranje messija ako je messi za ovo zaslužio crveni. messi vidio da drugim to prolazi pa krenuo i on vraćati :D
HHAHAHAHAHAHAAH pokrenite neku peticiju da osvojite nesta, pa mozda bude neki go ku**c id vašeg kluba. A hajmo sad zapjevajte malo, svakako za fudbal niste.
Ovo je bio ključni detalj. Da je Messi dobio crveni karton, kao što je trebao, utakmica bi se drugačije završila. Ali nije, kao što nije bio offside protiv Nigerije. Rezultati se pišu, i fantastični slobodni udarac iz nepostojećeg prekršaja se pamti.
Hahah koji debili mati mila sad ispada da sudije nisu ni potrebne na utakmicama niti Var tehnologija već da navijač obični odlučuje. Pa zašto je izmišljen sudija i Var glupi Englezčiću primio si gol sa 20 i kusur metara budi zahvalan da nije bilo preko 30.
Djecija posla svega mi...ocajnik se i za slamku hvata
Sljedeća sezona je njihova 😂😂😂😂😂
Covjek je odigro dupli pass sa saigracem Fabinho vidio to i uletio mu u putanju i naravno da ces covjek zabit u njega i cist prekrsaj ko suza. Cijeli svijet se sprda sa Lvp navijacima a bio mi je drag Lvp na pocetku sezone i prosle godine te zbob Kloppa al su bijednici zesci
Nije ga pipnuo covjek, dzaba, kad gubis sve ti je krivo
nemogu mu nista ni navijači ni igraci...
Ma on ga je i svojoj mami zabio
@rodni ahahahahahahahahaha