Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko izgradio 3 stadiona, a neko samo ukrao jedan. Veliki Velež Mostar
Gradski! Stadion je gradski mitomani
Tonka pa ste u 30 godina semafor promjenili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Već sada izgleda ljepsi od stadiona pod bijelim brijegom
Pozdrav za Velez i RA od Pitara Kosevsko brdo
da li mi neko moze objasniti kako je ovo juzna tribina?
Ne znam zasto ali neki stadioni u hercegovini centralne tribine okrecu sjever-jug. Pecara je tago građena i jos par stadiona.
Masallah, bice ovo najljepsi stadion u BiH!
" Malo" ste preuveličali taj novi ali ok...Ja sam navijač Zrinjskog i iz Mostara sam znaci volim navijam za svoje poštujem tuđe tako i Velez i zelim im sreću i da oba kluba svake godine idu u Evropu i budu uspješni samo smeta ovoliki izljevi mrznje i uvreda..
Ni iz cega, do lijepog stadiona. Sretno Rodjeni. MUSVDG 1922
Kad zaigra repka utakmicu na Veležovom stadionu a selektor Barbarez, pa sa tribine krene huk “Sergej, Sergej, Sergej Barbarez…” eeee dušmani, niste znali da smo sjeme!
Trenirao je brojne klubove zagarantiran uspjeh
Bravo za Velež, malo po malo lijep stafion.
Samo je šteta i to velika što ga ne izgradiše u sjevernom logoru i to uz Neretvu prekoputa Cima
Cima ? Odakle si ti sišo svega ti pa smjesti Cim kod sjevernog logora da nisi iz Podvelezja Gacka ili
navijac sam sarajeva ali velez je zasluzio evropu
Prelijepo rade,sad imaju teren u top 3 u regionu.A Velež ima najbolje mjesto za stadion u državi.Van grada je,ima prostora okolo za infrastrukturu,parking mjesta,pomoćne terene.Samo još da je umjetno Sunce za travu,ovako kad su kišni dani u Mostaru imaš potrebnu količinu Sunca.A može se to izvesti tokom godine samo instalirati solarne panele,prikupljati rezervu energije.Kad je kiša samo aktiviraš umjetno Sunce imaš vrhunsku travu😉
Velez se izgradio k'o Real Madrid - samo jako rođeni ❤️
👍👍🏼
Još u Tuzli ovaj burek da završe već jednom.
Ovo su stadioni za naše lige, kad se završi sigurno ce biti najljepši u BiH. Neka se i drugi ugledaju na Velež
Odličan. Grbavica je ruglo od kvalitete tribine naspram ovih. Vidi, fin beton, ispoliran. A kod nas, hahaha runi se već nakon par sezona.