Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Extra igrac,pratim ga vec dvije god.. Taman igrac umjesto Bilbije
Extra igrac ja se slazem i dobro dosao, ali definitivno se mora poraditi na tome da se dovede neko pojacanje u odbrani, suplji smo ko sito i primamo od svakog golove.
Opet plavi komleks. hah kad se sjetim Litexa I sedmica hahaha
kmeljo je smijesan klub hahahahaha
Niko iz Želje nije prihvatio Ice Bucket Challenge. Jbg nemaju ljudi za vode, a pogotovo za donacije.
U tome cemo da vas prestignemo u narednim godinama, a vi iz minusa ce te tesko. ;)
U tome cemo da vas prestignemo u narednim godinama, a vi iz minusa ce te tesko. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imate li struju da platite vodu ,imate kurcinu imate virsle da jedu stoka odvratna fujj sta bi od kmelje mrtvog kmeek keljo kmej.Znas sta bi bilo ok sada ,da Dzenan kaze igracima hajd da se utalimo da platimo kmelji struju barem.A nek se snadju za vodu jbg ima bunarr hahahaa smijesno .
plače sjever, istok plače, sedam puta skinuli ste gaće
7:0
hahaha pise u kevseru
dobro dosao
Odlicno pojacanje, sad ide prekucande ligaaa!
Kao i svake godine . ..ahahahahahahaha
Kao i svake naredne ce biti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kažu ndili u broj 7 on odbio HAHAHHAHAAHAHAHAHAHAH
Dobrodošao, gledao sam ga u zrinjskom na tv nekoliko tekmi dobar igrać.
Hahahha, kad god izgube ili odigraju loše, odmah sutradan vijest, ili da se bore protiv korupcije, ili da su doveli nekog, ili da su postali medijski partneri hahahha
Eno čitam u Sportu da Željo traži nekon investitora koji se bavi trgovinom banana. Znači kavez vam je zazuljan, evo vam sad banana!
Tako je, yebeš Evropu i milione tamo zarađene, bolje se živi od kanti u vitrinama. Zaboravio si reći da vi ipak imate i svoj stadion :)
oooooo SEDAM ALEJKUM