Rođeni van, igra(li)ju za BiH
0
Najviše "zmajeva“ iz Hrvatske i Njemačke
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ACM pa stvarno ste vi hrvati šupci,kako vam nije mrsko stalno kontrirati,idi u hrvatsku ake ne voliš ništa Bosansko a tamo će vas dočekati raširenih ruku al u k..cu,razguli sa foruma:)neko ko je rodjen u Bosni ne može biti nikako Hrvat,može da bude samo Bosanac katolik evo ti ga sad haaa:)
za ove dušmane samo da kažem da oni mogu navijati za koga god žele samo mi nije jasno zašto su ovde i komentarišu našu repku,nadam se da shvataju da će ovakvim ponašanjem samo doprinijeti da BIH kroz deset-dvadeset godina bude dominantno bošnjačka,jer furaju svoju dijecu na Beograd i Zagreb i onda ta dijeca odoše tamo.pogledajte šta je ta politika uradila hrvatima koiih u BIH ima manje od kineza.
Edine, Miralema Pjanića u dres bh. reperezentacije nije regrutirao NSBiH. Njega, kao i Vedada Ibiševića, manje-više regrutirao je Senad Hadžifejzović i ekipa CD-a. Potraži snimke po Youtube-u i vidi kad su snimani...
da po novom zakonu nakon dvije godine pauze igrac moze \'\'birati\'\' drugu zemlju za koju hoce i moze nastupati :) valjalo bi kad bi ibra pravio konkurenciju dzeki i vedi =D ...mislim da bi tad imali sanse da se plasiramo na neko vaznije natjecanje ..npr EP 2012
mescini mogo bi zaigrati ako napravi dvije godine pauze od svedske repke.jesam li u pravu experti?
ne moze, ne budi papak
Koliko sam ja cuo, a ne znam je li tacno Ibrahimovic se oprostio od rep. Svedske, a po novom zakonu FIFA-e mislim da odmah moze igrati za nasu repku. Kako nagovoriti majmune iz NSBIH da ga zovu, ko zna mozda bi covjek i prihvatio....
Ne zaboraviti NURDINA HRUSTICA, koji igra za Bochum, te ima i Americko drzavljanstvo...
Jasmin Sudic je igrac kojeg Erk Hamren (novi svedski selektor) smatra zamjenom za Melberga. Znaci ako se nasi ne potrude popusicemo stopera koji ce za godinu dvije igrati u nekom Engleskom timu.
Ako je tako mozak sto se nije Ibra na latinskom istetovirao a ne na arapskom. Zivim u Svedskoj i Svedima nikad nece sjesti njegov komentar da mu je to neostvarena zelja da zaigra za Bosnu.
zao mi je ovi nasi muslimana nikada se nece da se opamete da mi igrama za svoju zemlju koju volimoi i koju osjecamo i tako je sad i i tako ce da bude u u buducnosti mozete i vi muslimani da igrate za vasu tursku ko vam brani
a sta sa ovim vasim koji su rođeni u Hrvatskoj i Njemackoj zar nisu oni bosanci. Covjek je ono kako se osjeca
Izmedju nacije i vjere postoji razlika,jednog dana cete to svi shvatiti. Ako se neko zove Mario Stanic,Vedran Corluka ili Mladen Petric i rodjeni su na BIH tlu onda nikako ne mogu biti Hrvati.
Neku su igarli neki još igraju. Jel\' sada jasno?
svaki hrvat ili srbin koji nesto vrijedi izabrat ce Hrvatsku ili Srpsku repku. A vidim vi zalite zbog ibre, pa mozemo i mi zaliti jer je ibri mama hrvatica :)