Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRIDESET komada smo zabili taj ciklus. Covjece!
10 godina kasnije...
Ustati pa reci VEDAD IBISEVIC
Kad se samo sjetim,kako smo igrali protiv Argentine.Jedva nas dobise 2:1
Kako se ovo sve cini tako davno majku mu. Vrijeme proleti sam tako. Bila je ovo najbolja noc za nas narod od 1991. Momak kao Vedo se zadugo nece pojaviti. Strasan igrac a uz to skroman uvijek bio.
Mi kad u ovakvoj grupi nismo se mogli plasirati nećemo više nigdje nikad. A tek nam se sprema užas Džeki su vjerovatno zadnje kvalifikacije , a uskoro će otići i ova 2,3 igrača što nešto vrijede , uz to sve zbog loših igara i FIFA ljestvice kad padne o u 5. šešir tek tad ćemo dobijat jake reprezentacije i nema nas nigdje više.
Džeko najavljuje sljedeće kvalifikacije za svjetsko, prije 40. neće otići
Dzeko ostaje do Kvalifikacija za Svjetsko
Tada nije bilo SAVEZ NAPOLJE iako su sjedili isti muljatori i neznalice, politicki predstavnici,... samo sto je malo izmijenjena nacionalna struktura. Predsjednik saveza Dodikov neki zet pa otud svi problemi. Mozda bi bili manji problemi da je Bakirov zet? Ili Covicev? Ili bi za BHF najbolje bilo Mamića staviti za predsjednika saveza???
... ljudi moji, imali smo vrhunsku ekipu, sjajne igrace, selektore Ćiru i Susica, odnos prema repki i hemiju medju navijacima. Sada nemamo ni blizu tako kvalitetan roster, a nismo imali ni blizu kvalitetne selektore ovih par godina... treba vremena za sve, ova ekipa je na dobrom putu. Ne krivite saveze, krivite sebe malo, jer sabura nemate.
Tad bi se Lihtestajnu , Lux i Islandu posrecilo da.ne zavrse vise od pet komada od nas.. A danas njihov rang , hahaha jbt
Prije koliko vremena smo izgubili od Luxemburga i Islanda🤔
Zabili 30 golova u jednom ciklusu kvalifikacija. Sada u 3 ne mozemo toliko postici
Ovo je jedna od najljepsih noci otkad postoji BiH. Kurban bajram, odlazak na Svjetsko, pobjeda...ne pamtim da su svi bili sretni kao tad, do zivota cu pamtit tu noc...
Oko plavo
NIJE BIO OFSAJD PROTIV NIGERIJE AKO KO PITA
Nije bio offside
I ovo cemo poceti obiljezavati kao godisnjicu Olimpijade u Sarajevu. Bice jubileji 10, 20, 30, 40…. godina od plasiranja na SP u Brazilu
I ovako ćemo najvjerovatnije narednih 20 godina obilježavati ovaj datum.