Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je tajna u tom kokainu dajte i ovim nasim premierligasima samo nek naprave rezultat
Chelsea trlja ruke U saopćenju čelnika pomenutog kluba stoji još da Chelsea neće učestvovati u FIFA-inom procesu naplaćivanja novca od Mutua. u sta gledaju ovi sto objavljivaju tekstove? fakat mi nije jasno
jebiga neki koksaju dalje, a neki puse i placaju. Ovo je ko kad policija uhapsi 3 dilera, pusti jednog a drugog optuzi kao zrtveno jagnje. A treceg zadrzi kao licnog dostavljaca. ;-) aheheh, spustili su mu nema sta.
kakav bankrot :) pogledaj sve njegove transfere... ima on na racunu dosta love... samo ovo ce mu odbit pola para :) plus, mlad je jos... otice kasnije u arapske emirate ili arabiju, tamo ce se isto nakupit love... i miran ... ne boj se ti za njeg\'
Auuuu! Baš je skupa ćiza bijelog u Engleskoj!
gdje to normalno da jedan fudbaler uzima kokain??
murinjo pedercina mu je ovo namjestio. kokain je normalan medju fudbalerima, maradona je stalno bio na kokainu pa sta? smatra se najboljim igracem svih vremena, jel mu ko oduzeo i jednu medalju radi toga? rio ferdinand je bio napuderisan kada su ga zvali na test. nije se odazvao i popusio je kaznu od 8 mjeseci neigranja, ali je zato alex ferguson stao uz njega. s druge strane murinjo je namjerno naredio kokain test da bi pokopao mutua koji je doveden od strane ranijerija i sad treba da bankrotira radi toga. kakva stoka, kakvo govno od covjeka je taj murinjo.