Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ih nisu sudije zakidale sad bi igman bio ozbiljniji kandidad za evropu od sirokog i zelje koji se raspadaju trenutno.
Volio bih da moja Sloboda ostane, ali izgleda da su svi konkurenti za opstanak osim Leotara bolji od nas. Smijesno je vidjeti ljubitelje fudbala kako likuju zbog situacije u kojoj se Sloboda nalazi.
Zasluženo. Ne zaslužuju da ispadnu, dobar fudbal igraju.
Husref najbolji trener koji je ikad bio u našoj ligi
Ne znam što neki tvrde da Sloga treba ispasti, zato što je klub iz manjeg grada ili? Pa s Jagodićem su se preporodili, dobili gostujuće utakmice zasluženo. Sloboda je najlošija karika po svemu, Leotar ispada po ovoj trenutnoj situaciji na tabeli
Ko je ova treba sa žutim markerom
Ramic prvoklasan napadac. Respect
Ispadaju Sloboda i Leotar
Bravo Igman, zasluzen ostanak u ligi. Mnogi neutralni navijaci su uz vas.