Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziv, zdrav i pametan da nam budes aBd
Propali trener
Sarajevo nikada nije moglo osvojiti titulu bez afera! Prvu nakon što je najbolji bh. klub Željezničar kažnjen UDB-aškom aferom Planinić, drugu nakon afere s Vardarom, treću nakon afere s Orašjem, četvrtu nakon afere s Puncem. Eto, to je vremeplov iskompleksiranih "divova"... Zaboravih petu "titulu" nakon afere Pušina LOL
da hoce citat ne bi danas fudbaleri bili
Piše li u knjigi da se stadion lavor nalazi na tromedji Mezarje-Zoo-Ludnica ?
Čuj Bordo vremeplov, pa i boju dresova su preuzeli od drugog kluba kao i igrače kada je režim odlučio da osnuje Torpedo po uzoru na Ruse!
@IceBlue jeste.a za zelju je izmisljena plava boja 1921
Vaso Miskim Crni 😂😂😂
Papak, zaboli njega za bordo... Daj mu pare, vodit će Laktaše sa šubarom na glavi.
Tako je Sarajlijo!
FK Sarajevo je nas proizvod nasi ljudi nasa djeca, ako za njih ne navijamo bar trebamo podrzavati ono sto je nase jako sarajevo jak željezničar jak sport jak glavni grad.... volim Sarajevo grad
srozas papci fk Sarajevo. volim Bordo Tim i zao mi je nasta je klub spao.
Čovjek bez dlake na jeziku.Realan.I nije repa bez korijena.I konačno je prihvatio gurati mlade u vatru.To mu je bila mana.
Jeste li čitali "crven ban" Šta čitao držo ga u ruci...
Pa moj Husrefe, hoces da te zamrze jos vise? To da je htjelo citat i ucit ne bi loptu ganjalo. Trebao si im kakav film o FK Sarajevu pustit, to bi i izdrzalo do kraja. Ovako da citaju, tesko pasa moj.
@scarface255 po mogućnosti na kazeti..
Klub 'ogromne tradicije', a nastao po dekretu ...
ne daj im da bajke citaju