Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je kako potpuno ofirno guraju Borac iz tekme u tekmu da se i malo ono primire da kazu eh necemo tako ofirni biti, jednostavno ih zaboli briga. Da su ovi dali gol dobili bi jos 2 crvena i jos penal. Jedino da dobijes Borac jest da budes bolji duplo, pa eto... ali na kraju svega smo sami mi krivi, kao narod i kao drzava.
Imali smo jedan dugi period gdje su 'nasi' bili na celu saveza, a njima samo glavno bilo da napune svoje dzepove na sve moguce nacine i umjesto da se tada zdrav savez izgradio i zdrava liga...jok, sad treba trpit ovog, pa ce naredni bit prredsjednik Hrvat gdje ces uz Zrinjski morat imat Siroki da igra Evropu i sve tako...
E moj Mesa i Dzeko koga vi hvalite i skim poslujete ,pa nije vam repka babovina....otjerat sve makar Dzeko i pola repke ne budu htjeli igrati ...prave cirkus od lige i bh fudbala
Cirkus država, cirkus savez, cirkus liga
To je ta relacija Vico-Tegeltija-Pilav-Beus-Dzemidzic-Mirvic.
Mozel’ se ovdje sta na kladarama uzeti, ako je liga namjestena?
Pa namjestaju zbog takvih kao ti ,da uzmu novac,marka po marka i svaki mjesec sakupe milion od sirotinje
PL BiH je u ovoj sezoni sastavljena od devet ekipa iz FBIH i tri iz RS. Samo slijep čovjek ne vidi da će dvije ekipe iz federacije da ispadnu u rang niže.Kako stvari stoje Sloboda i Igman su najveći kandidati.Poserem se na ligu i kompletnu upravu FSBiH.
Sve dok se kolektivno šuti na nepravdu ja sam za to da ih ovi karaju. Bolje i ne zaslužuju!
Trebaju javi protesti manijaka horde zla redarmija fukara robijaša...Anti Vico ZA FUDBAL.
Ugasio Vico Olimpik , Mladost.... Sad ce Igmana i Slobodu srozat, pa onda ide Tuzla i sarajevski Zeljo i Sarajevo pa na kraju Velez koji se odupire. Ugasi Vicu sve bosnjacke klubove ugasi fudbal bosnjacima.
Ispadose Igman i Sloboda, ko ce sljedece godine ispasti??? Tuzla vjerovatno a onda i Zemlji ili Sarajevo a Velez je malo stabilniji od ostalih bosnjackih klubova. Sramota pred ocima vecine bosnjaka oni gase fudbal u Bosni.