Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Murinjo, da nije smijesno bilo bi zalosno. To sto ti mislis da svi lazu da su zadovoljni svojom ekipom, samo pokazuje koji si ti jadnik, pa nisu svi treneri cigani to ti, ugledaj se malo na njemacke trenere, mozda nesto naucis od njih, u 2 sezone i trener Bayerna i Borusije te je derao, posebno trener Borusije vise puta u jednoj sezoni, pa se nije hvalio da je najbolji trener na svijetu, kako ti prepotentno mislis za sebe. Sta ti je cigo jedan iskompleksirani, kad si vodio Real to ti je bila najbolja ekipa, a Ronaldo najbolji igrac, a sad pljujes i po njemu i po klubu koji si jucer vodio i ti si kao regularan, to su tipicna ciganska posla, tako nijedan pravi trener ne moze tretirati bivse igrace i bivsi klub, samo cigan Murinjo. Pridruzi se Nazifu Mujicu na crvenom tepihu i on je kao i ti zvijezda od danas do sutra, a i braca ste po krvi.
Opet se mali cigo ku-rci, a nije Naziv Mujic, ko je to?
UUUUU JES' PAMETAN OVAJ MURINJO, KO DA JE OTKRIO AMERIKU!!!!
Evo ga, poceo je papak svoju prljavu kampanju i u Engleskoj. Tacnije, samo je nastavlja.
rekao je slavni trener ... minuta sutnje za sve normalne ljude koji su procitali ovaj clanak ....
Malo smo ljubomorni na Ancelotija? Mourinho je vodio najjaci klub na svijetu i dozivio najveci neuspjeh u karijeri(s obzirom sta je sve imao na raspolaganju),to dovoljno govori...
slažem se al' 100 % majke mi, bas to neofirno pokusava da kaze, ljubomora čini čuda
Gdje god je bio haos je napravio na kraju,uvijek guzicom vrata zalupi!!!
Seronja u akciji...
Nije tačno. Eno ga Osim miran i zadovoljan ekipom otišao na odmor na početku prvenstva. Da je imalo nezadovoljan, ostao bi da doradi već šta treba.
kakav ti , vise si procitan i veze nemas , sluzis se folovima iz drugog svjetskog rata .. ebem ti mamu ruznu i tebi i celziju
...ja ne lažem...sereš...