Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uslovi trebaju da budu jednaki prema svima , united i arsenal imaju od utorka do nedelje pauzu , a chelsea od srijede do subote , fakat nekorektno i u pravu je sto se buni.
arsenal je igrao u srijedu!
svejedno ima 1 dan pauze vise , chelsea je opet najvise zakinut a unitedu je ucinjena velika usluga jer ima 2 dana vise odmora u odnosu na chelsea i 1 dan vise u odnosu na arsenal a igraju medjusobno
Vrijeme je da malo i celzi ima teske rasporede. Murinjo pusi se :D
Ova primjedba je na mjestu...na ovaj nacin dolazi do favoriziranja drugih ekipa, mora biti fleksibilnosti jer ni WEST Bromu dan nista ne znaci jer ne igraju u Evropi..a ne remeti se kalendar takmicenja. Stvarno nelogicno.
Ma mars bijedo Čmarinjovska... Arsenal je protiv Fenerbahcea igrao u srijedu u 20:45 u Istanbulu, da bi u subotu u 12:45 igrao protiv Fulhama. Dakle mnogo manje razdoblje od tvog i obje utakmice u gostima. Ti obje na svom stadionu igras bijedo - ali cijeli zivot se samo vadis i trazis izvlakuse.
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
svugdje je tako... ljudi igraju svaka 3 dana
ovaj murinjo poceo biti ofiran,uvijek neka teorija zavjere,samo da opravda neuspjeh,bas ko neka kurva iskompleksirana koja vazda prica o postenju, imao sam bas dobro milsjenje o njemu,, sad me but nervira,ajde jesi ti neki dosadni covjek,nas odavde,nas,nas
Ma idi u pm! Šta plačeš više koji ***?!
vidjeces da ce ispasti gej,nikad neki skandal sa nekom kokom,nista,,aaaaa murinjo naginješ,naginješ mi na one...
Evo bas sastavljam tiket, znaci x da igram, cim se Mou uzvrpolji ne izadje to na dobro :D
dobra sansa da opet lajes i uspijes u naslovnice ....ti si lutka sa naslovne strane Mo