Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam tebi gospodine Luka Modriću i tvojoj obitelji koji su ti bili podrša, na osvojenoj nagradi.
Riješava Mujo križaljku: -Luka u Španiji? -Mujo napiše: Modrić
Leonidas1 orginalan vic je sa Dragecom u glavnoj roli :)
Čestitam, zasluženo. Ključan za uspjehe Reala i Hrvatske na SP. I sve to u 33-oj godini života. Aferim!
BRAVO KAPETANE.
Ne treba se prepirati, puno uzbuđivati, neka svako po vlastitim kriterijima ''pamti'' onoga koji mu leži najbolje. Ja evo pamtim Švabu i Haseta ne samo zato što su bili najbolji u Želji i Sarajevu nego što su u to vrijeme ( Jugoslavije ) doprinijeli da se na Bosnu ( BiH) gleda najmanje drugačije. Naravno nisam zaboravio ni Mujuća, Mišu, Fazlagića, Škiju, Jozu, Musemića, Bukala ...i stotine drugih. .
Luka je zasluženo dobio Zlatnu loptu i postao istorijska ličnost sa ovih prostora!
Svaka čast Luki, velike je uspjehe postigao zahvaljujući sebi i suigračima ali sve dok Messi moze i šepati po terenu po mom mišljenju nema boljeg. I nisam navijač Barce jer ne volim navijati za bolje
Svaka cast Luka,dokaz da se i sa Balkana moze biti najbolji samo treba mnogo truda i odricanja. Ne razumijem negativne komentare,svi mi trebamo da budemo ponosni bez obzira da li smo iz Bosne,Hrvatske,Srbije i sl.
@NoName1234 Pa i bili bi da nije ovih nacionalista. Kako da cestitamo ili slavimo kad ovakvi imbecili dodju i provociraju?
NoName1234 Balkan je uvijek bio rasadnik mozgova i talenta samo je potrebno kanalisati to u pravom smjeru.. Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj :)
Svaka čast Modriću, dečko je top igračina i sve to, ali baš zlatna lopta... Čudan trip, u isto vrijeme je i zaslužuje i ne. Npr Čavi ili Iniesta nije nikada dobio, a doprinosi su nemjerljivi, što reprezentativno što u klubovima.
Ko ga jebe. Ustasa bio ustasa ostao!
Ako netko nekad bude opisivao balkan reći će da je tu zapoceo prvi svjetski rat, da su tu Turci vladali petsto godina, da imaju prelijepo more i da je tu rođen i živio najbolji nogometaš svijeta
Modriću svaka čast! Naci Pit-Bulovi mirni mirni, uz nogu, taakoo..
NEKA JE NJEMU KOBILINDA CESTITALA VIDEO LINKOM. HAHAHAHA. POMENUTA JE KAO VEGETA, MIJESA SE U SVE I GAZILA BI PREKO MRTVIH SAMO DA DOBIJE DRUGI MANDAT.