Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi pljuljemo po nasim igracima.Ponekad budemo gori on onog kiksera. Par utakmica odigra lose i odmah kloc. Ne daj se Edin !
Da ga jos kikseru hoce u guzicu zabiti :)
Edin Dzeko mora napustiti Englesku!!??? Kako pisu otocki mediji Edin Dzeko bi trebao napustiti Ehglesku Ligu, posto je postao nerjesiva enigma odbrambenih igraca, i trebao bi potraziti jacu Ligu, jer ovu je precazisao i nije fer prema odbrambenim igracima Engleske Lige da se Edin Dzeko ovako poigrava sa njima i da ih majorizira""
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rekao sam vec :) vrijedi vise nego cijela srbijanska reprezentacija :)))
sad si potpalio ko rostilj ove sVrbe :D
Pa i Avdija vrijedi vise nego cijela srbijanska repkica..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja rekoh..čim bali i mancini odu bit će
Joooj kad ih dzeko pocne "turati i mećati" u brazilu
ja volio sam , volim i volit cu do kraja zivota Liverpool vise nego da 11 Dzeka igra u prvom sastavu nekog tima
realno,nije tacno da je Dzeko zapostavljen.Onda je isto tako i Negredo.Nekad vise prilike da Dzeki,nekad Negredu.
Sta treba da znaci ovaj clanak? Idolpoklonstvo Dzeki? Nije ni cudo sto onda misli da je kralj kad dodje igrati za repku. Usrani novinari i portali da bi pounili prostor i clanke, pisu ode o njemu i cesto i izmisljaju. Ona Prasovicka ga je cak proglasila za predsjednika. Koja glupost.
Mislim halo, 14 golova postigao u EPL, pa to je manje nego Yaya koji nije napadac. Nije da nije imao prilike.
Uglavnom sarajevski portali poceli brojati Dzeki "predasistencije", kao index majmuni Luki. Dzeko uvalio dva gola, svaku mu cast, ali pored toga, nista napravio nije, ono njegovo klasicno, "ko je babo" dva puta, pa onda setkanje po terenu, dok ostalih 10 se ubi da sacuva rezultat.
Ne daje mu dovoljno prilike za igru, moze on mnogo toga pokazati...
Izvan 16 metara malo. Tamo gdje instiktivno treba postaviti nogu, kao kod drugog gola protiv Evertona, ima killer instinkt svaka cast, medjutim ostatak, ni "i" od igraca iz Wolfsburga. Onaj je bio brz, pokretan, trcao, trudio se, ovaj sad je lijen, nezainteresiran, touch of the elephant, lopta se odbija od njega, vecinu ih gubi ili pogresno doda, sve u svemu tropa ziva. Zato ga mnogi i proglasavaju za tropu, pa i kad uvali dva gola.
Ma Dzekson je extra!
Gledao sam ga na streamu, odličan danas, izgleda da ipak nije toliki panj.
Drago mi je što živim u periodu u kojem Džeko, Pjanić, Begović, Spahić, Kolašinac, Hajrović, Ibišević, Lulić i ostali krase evropsku nogometnu scenu. Džeko je već napravio veliku karijeru, i ako City osvoji titulu, on će po drugi put biti heroj. Spahić postao legenda, Pjanić i Begović će nakon Brazila da postanu planetarno poznati, i drugi momci idu velikim koracima. Posebno mi je što sam od početka vjerovao u njih poput svih iskrenih navijača, i što je svaka moja kritika bila dobronamjerna i bez zavisti. Većinom se takvi ljudi skupljaju na tribinama (ili van njih) i bodre Zmajeve. Ponosni smo na vas!!
"Ipak, to ga nije spriječilo da postigne 14 ligaških golova u sezoni 2011/2012 iako je samo 16 puta utakmicu počeo s klupe." - Google Translator u sluzbi Klixa.
Ovo se zove...zabio ga kritičarima i pljuvačima do kraja...Ima li ne(t)ko od pljuvača komentar??? Pokrijte se miševi i jazavci po ušima...Danas sam gledao one teletabise u našoj Premier Ligi....da ti se zgadi....A inače za Džeku,svaka čast majstore...
Evo ovo sam ukrao sa FB... Ime stoji.... I slazem se sa osobom! Demirovic Mirza Veceras je Edin Džeko vjerovatno donio titulu prvaka svom klubu. U najjacoj ligi svijeta. Medju najboljim klubovima svijeta. Uradio je to i prije dvije godine. I sve to na veliku srecu nebesko plavog dijela Manchestera. A mene to, iskreno, bas nesto i ne dotice. Nema tu neke velike tajne, naprosto nisam fan njegovog kluba. Ali, ima danas nesto vise u tom njegovom pukom udaranju lopte nogom i zabijanju golova. I bacanju plavog dijela Manchestera u trans. Ovih dana se sjecamo pocetka opsade naseg grada. I pocetka borbe za nasu domovinu. Prije dvadeset i nesto godina, neki mladici njegovih godina su u patikama branili ovaj grad i zemlju. I odbranili je. Odveli je u buducnost. Danas je neki novi brane u kopackama. I odbranili su je. Ponovo. I odveli je u Brazil. Ti momci u patikama su bili mladi, lijepi, lafovi. Bas kao i ovi danas. Za dvije sedmice, Manchester City ce slaviti titulu prvaka Engleske. Jedan igrac ce ogrnuti zastavu nase domovine. Pred milijardu i vise gledalaca sirom svijeta.To ce u tom trenutku biti najveci dokaz drzavnosti Bosne i Hercegovine. Najveci dokaz poraza onih koji su htjeli da ova divna zemlja vise ne postoji. Taj dan ce Edin biti simbol zlatne generacije naseg fudbala, prvi od jednakih. Prvi od najboljih. Za mjesec dana, na drugom kraju planete, na Marakani u Rio de Janeiru, jednom od najcuvenijih stadiona na svijetu, igrace Argentina. Jedna od najboljih fudbalskih ekipa svijeta. Jedna od najslavnijih u historiji. Dvostruki prvaci svijeta. Crème de la crème, rekli bi francuzi. Vlasnici dva najbolja fudbalera svijeta svih vremena. I tu vecer ce igrati jedan od njih. Dakle, najbolji fudbaler svijeta svih vremena. U najslavnijoj ekipi svih vremena. Na najpoznatijem stadionu svih vremena. U najvise fudbalskoj zemlji svih vremena. Ali, na toj utakmici ce svirati himna Bosne i Hercegovine. Na terenu ce biti zagrljeni Edin, Zvjezdan, Toni, Emir, Ognjen...Najbolji sinovi Bosne. Najveci dokaz pobjede i postojanja ove zemlje. A ja cu biti ponosan. Osjecati ovu zemlju vise nego ikad. Jace nego ikad. Te noci ce na Marakani svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu negdje, u gradu za koji nije umrijeti grijeh, stajati sa rukom na srcu. I pjevati. Pjevati himnu iako nam himna nema teksta. I znati da nam Bosna postoji. Nepovratno i neunistivo. Mnogo vise nego sto su njeni neprijatelji i sanjali da ce je biti. Tu noc ce svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu plakati. Nikad sretniji.
Bravo za prilog...
Suza radosnica! Dobar text, iskren do srzi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donio 2 titule, koje nisu nikad prije osvojili eto toliko vrijedi.
Daj budi ozbiljan. Nije on nista donjeo sam, jeste ucestvovao u tome, ali ne da je on sam donjeo jednu titulu, drugu jos nisu ni osvojili.
BRZO ĆE BRAZIL !!!
Ponos Bosne!