Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misli covjek na buducnost, garant ce se poslije fudbalske karijere uhljebiti u SDA
Hahahahahaha, al stvarno koliko moras biti glup da ovako nesto izvalis hahahahahaha...
Ja bi Bakira stavio među prvih pet ljudi na svijetu, jer on to zaslužuje,...nije mu babo ni do koljena,...ovaj ha zine slaže!
Norid svakoga stavlja ''na aparate'' a on je sam od rođenja ''u inkubatoru'' iako je vidljivo da nema napretka u njegovom slučaju.
čega se pametan stidi...
..i,onda se bošnjaci nađu uvrijeđeni kad "ispadnu"glupi i dospiju u neki novi vic?lopte se fataj bilmezu,..kao da ovi vani ne znaju ko je i kakav vam je bio otac,babo!
debil,vid mu gloove!oćekivat nešto drugačije od ovog gloovonjice,smješno!
Ja budale
Jak u fudbalu pa onda i u politici. Logika....
Ponos nase drzave...mali miro
@NekoPametan pa u pravu si.on i jeste miro!
pored jednog husein kapetana gradascevica on uvrsti aliju...igracina si brate al ovo ti je fula teska
Alija je obećao zlatne kopačke.
znaci idol mu je ne presudjeni ratni zlocinac
hahahahahhah
Sto brises komentar o tome da je Alija protuustavno i veleizdajnicki potpisao pola Bosne smrdima i osnovao stranku koja je i danas grobar Bosne? Sta nije istina? Sram te bilo, moderatorcicu bez ikakvih standarda i kriterija.
Pjanke takodjer uvrstio u top deset najboljih jela bosanske cevape a u slastice bosansku baklavu....
Baš da je Alija bio "sjajan" predsjednik,ne treba pretjerivati i idealizovati. U samom korijenu te ideje o nacionalnom i vjerskom grupisanju u BiH i segregaciji preko tih nacionalnih stranaka je defekt i čekam evo skoro 30 godina konkretni neki pozitivan rezultat iz toga programa,to je čista utopija, nema od toga ništa dobro izgleda, sem za tih nekih stotinjak familija koje vedre i oblače ovdje.