Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Harise, neka si rekao kako stoje stvari. Bio si mi i ostao jedan od najdrazih igraca koji su igrali za BiH reprezentaciju.
Ciro Blazevic napravio temelj, ovi ostali nisu znali sa tim baratat, a moglo se još dosta toga ostvarit i otić na više prvenstava.
@valjdamuvjetarna Super je dve to, ali rijetki od njih se na vrijeme pobune i na vrijeme reaguju. Lako je sad pricat i po svima pljuvat (iako ne kazem da ne treba). Jedini koji su imali karakter su Rahimic i Papac. Njima svaka cast.
Haha, kakva legenda
E moj rodjo trebo si to ranije reci ja to sto si ispricao znam jos od 2014 kockar susic
A kad ja napišem da je Džeko jedan obični KLOC i debil koji za ROmu gine svaki dan a u reperezentcij neće da pruži 2 koraka jer mu je mrsko i zna da mu ni jedan selektor neće ništa je su veće PIZDE od njega.Ima još takvih ko Džeko nije on jedini. Ćiro je jedini bio bog i batina i zato ste ga otjerali nakon par utakmica.
www.nijebioofsajd.com
Ma nista bez Cire da njega nebi nikad svetskog vidili nebi jedini selektor koji je napravio nesto po ovom spisku igraca da bog da i Bajevic nesto napravi jer sve su ovo selektori bez muda
Haha , ja to već godinama pišem.Trener treba imati muda a onda respekt dodje sam.Tim se stvara i treba vremena da ojača.Kod nas „velikani“ igraju i ne mare za ostalim djelovima tima.Eto ako nije tako , rezultati pokazuju.
Hvala Harise na iskrenosti, sve se to vidjelo na terenu, samo niko nema hrabrosti reći.
Svaka cast momak. Ja mislim da vise niko nema sumnje u to ko je kriv za lose rezultate, jasno je. Savez napolje !!!
@Walterova sjena Prvo treba otjerati korumpiranu FIFA-u i UEFA-u pa onda možeš pisati o savezu... Zmija se od glave siječe....
Ljudi jedinog trenera kojeg smo imali to je bio Ciro Blazevic on kad ti kaze ili igraj nogomet ili idi u tri lijepe materine i cao nema zajebancije napravio je cojek strasnu repku steta sto smo dobili prejaki portugal u barazu.
Ja ovdje vidim totalno nepoštovanje jednog balavca Medunjanina prema Mehmedu Bazdarevicu, jednom od najboljih fudbalera BIH ikada. Nije bitno ko je u pravu. Ja da sam igrač, i da mi je legenda kao Safet Sušić trener, ja bih ga prije svega persirao, obraćao mu se sa dubokim poštovanjem, i bio ponosan na sebe što igram pod njegovom kontrolom. Ja bih ovo razjebo, makar morao otjerati i Dzeku i Pjanica, i počeo sa igračima iz U21 BIH.
@bordo_boy Ma šta pričaš, vidiš da je sve propalo zahvaljujući tim nadritrenerima. Uništili su sve, gurali igrače zbog interesa. I ti bi njih poštovao? Na ktaju krajeva, da šta vrijede, vodili bi kao treneri neku ekipu u Ligi prvaka. Nije ništa slučajno.
@bordo_boy Dje's savezlija, nismo te prepoznali....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci od kipra su namjerno izgubili zbog trenera! A Harisu svaka cast iskren i dobar igrac.
cisto da znate vi sto sebi trgate zivce na stadionu i ispred televizora da je sve za.ebancija...
@EricCartmanForever Rimsko Carstvo je napravilo Koloseum, a na sta lice stadioni širom planete? Sve je to isto, samo danas krvi nema....
Na terenu se uvijek vidjelo da nemamo trenera, hvala Medo na potvrdi. Sve diletanti s egom ko Mahnjaca.
Ibišević, Lulić, Pjanić, Džeko, sve sami ufurani manekeni, koji su namjerno izgubili ključne susrete da ne odemo na svjetsko prvenstvo u Rusiji, da bi oni mogli uživati na odmoru i gledati druge kako se znoje i trče. Da sam im ja selektor samo jedan ciklus. Ili bi igrali, ili bi zauvijek bili i osramoćeni i udaljeni iz reprezentacije. Kad je u pitanju državni dres, onda se bori i izgara od početka do kraja, bez obzira ko je protivnik, Argentina, Francuska, Lihtenštajn ili Kipar.
sreca pa ti nisi selektor...bili bi velesila...cuj namjerno izgubili da ne idu na SP...sta ima beckenbauer
Svaka čast Harise, neka si nam potvrdio ono što odavno znanmo - iz ponašanja "zvijezda", koji su se često vukli po terenu k'o tarači. Hiljadu puta sam galamio gledajući ih kako se vuku po terenu - "Baždareviću dovedi momke koji hoće igrati i oznojiti dres, makar svi bili iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, makar izgubili 5 razlike, ali od protivnika koji je bolji i koji pokaže više na terenu."
Harise, sto se tice Kipra nemoj da kenjas, Kipar ste morali pobijediti bez formacije, taktike i sa 8 igraca!